Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Πρόκριση με ανατροπή ο Αλμωπός στα Ιωάννινα (ΦΩΤΟ)

Γράφει ο Αντώνης Καρατζίδης

Με την νίκη, πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος απέδρασε ο Αλμωπός Αριδαίας από τα Ιωάννινα, καθώς επικράτησε με σκορ 1-2 του Θεσπρωτού Ηγουμενίτσας.


Η αναμέτρηση ξεκίνησε καλύτερα για τους κυανόλευκους, οι οποίοι απείλησαν πρώτοι με ένα φάουλ του Πρίκα στο 3', μια κεφαλιά του Σουλιώτη στο 7' και ενα σουτ του ανενόχλητου από την μικρή περιοχή Τριανταφυλλάκη, χωρίς όμως να ανοίξουν το σκορ στην αναμέτρηση.


Στη συνέχεια ο Θεσπρωτός, ισορρόπησε την αναμέτρηση και απείλησε με δύο σουτ του Πατσέκο στο 21' όπου μπλόκαρε ο Παϊτέρης και στο 33' από την μικρή περιοχή αλλά η προσπάθεια του κατέληξε ψηλά άουτ.


Στο 38' ο Αλμωπός, έχασε τη πρώτη του πολύ καλή ευκαιρία, εξ αρχής με τον Ρόβα σε τετ α τετ με τον Κίναλη και στη συνέχεια της φάσης με σουτ του νεαρού Μπακούτση που κατέληξε άουτ.


Λίγο πριν την λήξη του πρώτου 45λέπτου ο Θεσπρωτός άνοιξε το σκορ με τον Ραμίρεζ, μετά από σέντρα του Κωνσταντίνου.


Με την έναρξη της ανάπαυλας και συγκεκριμένα στο 48' ο Κίναλης ανέτρεψε τον Ρόβα,  ο διαιτητής Θεοχάρης, έδειξε την άσπρη βούλα, με τον επιθετικό του Άλμωπού να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να γράφει το 1-1.


Μετέπειτα, ο ρυθμός έπεσε, οι δύο ομάδες δεν απειλούσαν σοβαρά τις δύο εστίες και εκεί που όλα έδειχναν ότι οδεύουμε προς παράταση, στο 83' ο υψηλόσωμος αμυντικός του Αλμωπού Σουλιώτης, εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη έξοδο του Κίναλη και μετά από αναμπουμπούλα στη περιοχή του Θεσπρωτού, με ανάποδο ψαλιδάκι έκανε το 1-2 μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.


Οι συνθέσεις: 


Θεσπρωτός:(Χουάν Ραμόν Ρότσα)

Κίναλης, Γώγος (74’ Romero), Κολτσίδας (16’ Ζιώγας λ.τ.), Κωνσταντίνου, Πούφλης (57’ Soumah), Σαραντίδης, D' Alessio, Gancier, Pacheco (74’ Βασιλάκης), Ramirez, Valente.


Αλμωπός Αριδαίας:(Γιώργος Τυριακίδης)

Παϊτέρης, Παρασκευάς, Πρίκας, Σέχου, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου (90’ Καράμπελας), Αδαμίδης, Γιουκούδης, Ρόβας (78’ Πέττας), Τριανταφυλλάκης (90’ Rivas), Μπακούτσης (78’ Ζαχαρός).


Διαιτητές ήταν οι κ.κ.: Θεοχάρης (Θεσσαλίας), με βοηθούς τους Νατσιόπουλο, Μποζατζίδη (Μακεδονίας). 4ος ο Φουστάνας και αυτός Μακεδονίας.


Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365, από τον ανταποκριτή μας στα Ιωάννινα Αντώνη Καρατζίδη










1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365