Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΠΣ Πέλλας: Σημαντική ανακοίνωση για τα δελτία των ποδοσφαιριστών

Ανακοίνωση

Κατάθεση των αιτήσεων μεταβολών για Eπανεκδόσεις/ Αντικαταστάσεις δελτίων των σωματείων της Α΄ και Β’ κατηγορίας που αγωνίζονται στο κύπελλο.


Από την ΕΠΣ Πέλλας ανακοινώνεται ότι ειδικά για τα σωματεία της Α΄ και της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που θ’ αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο 25-26 Σεπτεμβρίου 2021 στην Α’ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων και δεν έχουν καταθέσει τις αιτήσεις μεταβολών για επανέκδοση / αντικατάσταση των παλιών δελτίων αορίστου χρόνου (πορτοκαλί χρώματος) σε νέου τύπου ορισμένου χρόνου (άσπρου χρώματος) πρέπει να το πράξουν το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021.


Σας γνωρίζουμε ότι ποδοσφαιριστής που δεν κατέχει ΑΣΠΡΟ ΔΕΛΤΙΟ δεν δύναται να αγωνίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365