Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Σε καλό δρόμο η Δόξα Μελισσίου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας οι Μαυραετοί του Γιάννη Σερέτη επικράτησαν του Πατριαρχείου  με σκορ 8-0. Ο κόουτς των μαυραετών χρησιμοποίησε κυρίως νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι, στο ντεμπούτο τους άφησαν άριστες εντυπώσεις, δημιουργώντας έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον κόουτς, με την ομολογουμένως εντυπωσιακή απόδοσή τους.

 Τα τέρματα  για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι: Γεωργιάς, Παναγιωτίδης, Πισμισάκης Ι., Χωραφάς, Πισμισάκης ΙΙ, Σαρρής 3.

Με τους νικητές αγωνίστηκαν οι: Γεωργιάδης, Ασλανίδης, Θεοδωρούδης, Ξανθόπουλος, Πισμισάκης Ι, Πισμισάκης ΙΙ, Ζούζουλας, Γεωργιάς, Χατζηπαρασίδης, Χωραφάς, Σαρρής, Χατζηδάκης Ι, Χατζηδάκης ΙΙ, Παναγιωτίδης, Σιδέρης.

 Από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η επιστροφή κι άλλων βασικών παικτών, από ασθένειες ή τραυματισμούς, όπως Βερβελές Η., Γκότσης Μ., Τζάτζης Μ.,  Δεληχατζής Ν., Λιτοβολής Χ., Τσάλμας Α.

Ενώ ο Σιδηρόπουλος Πέτρος (Πέπε) θα υποβληθεί σε επέμβαση μηνίσκου τις επόμενες μέρες.

Τέλος αναμένεται η απόκτηση 3-4 ποδοσφαιριστών την επόμενη εβδομάδα, οπότε θα συμπληρωθεί το ρόστερ.

Και ελεύθεροι έμειναν, οι Βασιλειάδης Βασίλειος κι Αθανασιάδης Βασίλειος, που μετεγράφησαν στην Νίκη Αξού κι ο Κοπαλίδης Παρθένης, ο οποίος μετεγγράφη στον ΠΑΟΚ Δυτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365