Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Αλμωπός: Τι γίνεται με το γηπεδικό - Όλες οι απαντήσεις

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Σε ρυθμούς Super League 2 κινείται και επίσημα ο Αλμωπός Αριδαίας, μετά την χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.


Αγωνιστικά οι κυανόλευκοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους, με τα πρώτα δείγματα γραφής της δουλειάς του Γιώργου Τυριακίδη και των ποδοσφαιριστών του να είναι θετικά, ενώ το επόμενο φιλικό θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή με αντίπαλο τον Πιερικό εκτός έδρας. Επίσης αναμένονται και άλλες μεταγραφικές κινήσεις τις επόμενες μέρες για να ολοκληρωθεί το ρόστερ.


Ένα θέμα που απασχολεί την ποδοσφαιρική κοινή γνώμη της Αλμωπίας είναι το γηπεδικό, αφού υπάρχουν πολλές αβάσιμες φήμες πως ο Αλμωπός δεν θα αγωνιστεί στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365 στο Στάδιο της Αριδαίας θα πρέπει να γίνουν κάποιες εργασίες για να πληρεί τις προϋποθέσεις τέλεσης αγώνα Super League 2. Μάλιστα υπάρχει στενή συνεργασία ανάμεσα στον Δήμο και στην Διοίκηση του Αλμωπού για να τρέξουν οι διαδικασίες, αν και υπάρχει μία σχετική καθυστέρηση.


Οι πιο σημαντικές εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν είναι:

Τουαλέτες για τους φιλάθλους

Δημοσιογραφικά Θεωρία

Φωτισμός

Φράχτης

Καρεκλάκια στις κερκίδες


Το μεγαλύτερο πρόβλημα από τα παραπάνω είναι ο φωτισμός, αφού ουσιαστικά πρέπει να γίνουν από την αρχή υποδομές σε συνεργασία φυσικά με την αρμόδια υπηρεσία, κάτι που απαιτεί χρόνο. 

Επίσης ήδη έχουν γίνει κινήσεις από πλευράς Δήμου για χημικές τουαλέτες, ενώ τα δημοσιογραφικά θεωρία θα εγκατασταθούν σε λίγες μέρες. Τέλος το θέμα με τον φράχτη θα λυθεί με κάποιον τρόπο, ενώ τα καρεκλάκια θα τοποθετηθούν προσεχώς.


Το πρωτάθλημα μπορεί να είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει τέλη Σεπτεμβρίου, αλλά θεωρείται δεδομένο πως η σέντρα θα μετατεθεί για τον Οκτώβριο, κάτι που βολεύει τον Αλμωπό και τον Δήμο, αφού θα έχουν περισσότερο χρόνο στην διάθεση τους να ολοκληρώσουν τις εργασίες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν δεν προλάβουν να ολοκληρωθούν εντός χρονοδιαγράμματος τα απαιτούμενα έργα, ο Αλμωπός(ανάλογα με το πρόγραμμα) ενδέχεται να δώσει το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι σε κάποιο άλλο γήπεδο του Νομού(Σκύδρα - Γιαννιτσά). 

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση και οφείλουμε να το ξεκαθαρίσουμε να αγωνιστεί ο Αλμωπός σε άλλο γήπεδο όλη την ποδοσφαιρική χρονιά. 

8 σχόλια:

  1. Ο ΕΔΕΣΑΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας ωψονται βλέπετε είναι πρωτεύουσα, έτσι γίνεται σέ κάθε νομό, όμως δεν φταίει μόνο αυτό φταίνε καί οι όποιες αρχές τού κάθε τόπου πού δεν διαμαρτύρονται, ένα γνωμικό λέει ότι τό μωρό άμα δεν κλάψει δεν τού δίνουν νά φάει.Κυριε Αντωνίου δεν ειναι μόνο ή Έδεσσα καί ή Αριδαία σάς ψηφίζει, επίσης ή ομάδα της είναι στην Β Εθνική.

      Διαγραφή
    2. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ!

      Διαγραφή
  2. συγνώμη αλλά δεν θα έπρεπε τα συνεργεία να έχουν πάρει φωτιά? κάθε ματς θα έχει τηλεοπτική κάλυψη και κάθε τι που θα φαίνεται εκπροσωπεί όλη την περιοχή μας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι Τουαλέτες έπρεπε να γίνουν προ πολλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από πέρσι έπρεπε νά είχαν γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δήμος που τα ζητάτε όλα από αυτόν, έχει πιο σοβαρά θέματα να καλύψει απο την λειτουργία μίας επαγγελματικής ομάδας .
    Τα σχολεία ανοίγουν την Δευτέρα κ όλα είναι μέσα στα χόρτα.
    Κάδοι παλιοί.
    Καύσιμα για τα σχολεία?
    Πόσα άλλα για τα οποία χρόνια δεν έχει χρήματα.
    Κ επειδή μας ζαλίζεται με το να τα κάνει όλα ο Δήμος, στον δήμο ανήκουν κ οι σαρακηνοικ η σωσανδρα, αψαλος κ Όλοι.
    Οι παε βάζουν κ βγάζουν χρήμα.
    Τα παιδιά μας στα σχολεία να προσέξει ο Δήμος στις τάξεις που έχει 25 άτομα μέσα στα παλιά κτίρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά φίλος πήρες φόρα,αντε πού στα ζαλισαμε για νά πανηγυριση όμως με φώτο είναι καλά, υποχρέωση τού είναι καί τό γήπεδο από αυτό περνει λεφτά εντάξει για αυτό μήν μας λές ότι σέ ζαλισαμε καί για νά έχουμε καλό ερώτημα μήπως είσαι δημοτικός σύμβουλος καί θειχτικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365