Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Αριδαία: Όπου θέλει παρκάρει ο καθένας

Μια νοοτροπία απαράδεκτη
Πολυ έντονο παραμένει το πρόβλημα στάθμευσης στην πόλη της Αριδαίας και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως παρκάρει όπου θέλει ο καθένας.

Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως τις πρωινές ώρες. Σε πολλές περιπτώσεις και σε κάποιους δρόμους της Αριδαίας συναντάμε διπλοπαρκαρισμένα οχήματα και από τις δύο πλευρές, κάτι που κάνει την κυκλοφορία των οχημάτων πολύ δύσκολη.

Είναι ενδεικτικό πως αν σε κάποια σημεία κάνει την εμφάνιση της η αστυνομία, οι οδηγοί εμφανίζονται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και παίρνουν τα οχήματα τους για να γλυτώσουν την κλήση. Μόλις όμως φεύγει η αστυνομία ο δρόμος γεμίσει σε 5 λεπτά διπλοπαρκαρισμένα.

Μια νοοτροπία απαράδεκτη, η οποία πρέπει επιτέλους να αλλάξει.

Επίσης μεγάλο πρόβλημα στους χώρους στάθμευσης δημιουργούν καταστήματα ή και μεμονωμένοι κάτοικοι, οι οποίοι με διάφορους τρόπους, είτε με καρέκλες, είτε με τελάρα, είτε με αυτοσχέδια πλαστικά κολωνάκια, "κρατάνε" θέσεις πάρκινγκ, μόνο για τους ίδιους, κάτι το οποίο είναι παράνομο.

22 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΟΠΩΣ Λ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΙΔΩΤΙΚΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ?????ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑΓΜ,ΧΑΙΛΗ????ΕΛΕΟΣ........ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρίχνεις το πρόστιμο και συνέρχεται ο άλλος.Εδώ βλέπεις μηχανάκια χωρίς κράνος ,χωρίς ασφάλιση ακόμα και απο συνταξιούχους αστυνομικούς...
    Πρόστιμο θέλουμε.Το ζητάμε ,το απαιτούμε απ την αστυνομία.Πως να το πούμε αλλιώς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αστυνομία πετάει χαρταετό! Όσο δεν υπάρχει τιμωρία δε θα συμμορφωθεί κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν τα λες καλά!Δεν γράφει η αστυνομία ΠΟΤΕ, σφυρίζουν ή βάζουν σειρήνα για να έρθει ο οδηγός να πάρει το αμάξι. Και να γράψουν όλοι έχουν γνωστούς και σβήνουν την κλήση. Εσύ από που είσαι και δεν τα ξέρεις αυτά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν δεν υπάρχει αστυνόμευση για να κόψει κλήσεις αυτά γίνονται... Κ επίσης και να κόβουν κλήσεις θα τις σβήνουν γιατί είναι όλοι ο γνωστός του γνωστού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλλειψη παιδείας παντού. Το διαπιστώνει κάποιος σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής συμπεριφοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τους ντελιβεραδε ΜΟΝΟ ξέρουν να γράφουν !
    Αυτή είναι η μαγκιά τους, μέχρι εκεί φτάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χάλια μαύρα σε όλα η Αριδαία!! Παιδεία σε τίποτα και εννοείται ούτε στην οδηγηση!! Αυτά τα 5' μας φάγανε, 200 οδηγοί χαλαρά από 5' μπουρδέλο η κατάσταση. Η αστυνομία φυσικά, κάνει περιπολίες στα χωριά για να μειώσει την εγκληματικότητα στην περιοχή, δεν ασχολείται με κλήσεις... Και γιατί να το κάνει αλλωστε; Μ' ένα τηλέφωνο έχει σβήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έγγραφο στην Γενική Διεύθυνση θέλει.μήπως και έτσι ταρακουνήσει την αστυνομία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί υπάρχει αστυνομία στην Αριδαία να ρυθμίσει αυτά τα θέματα και άλλα πολλά πού είναι στην αρμοδιότητα της; όλη μέρα καφέ πίνουν στα μαγαζιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τρέλα πουλάς καί τά γράφεις αυτά;δεν ξέρεις τη γίνεται με αλεξίπτωτο έπεσες στην Αριδαία; απλά για γέλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απαράδεκτοι έχουν καταντήσει πια. Υποτίθεται έχουν κι επιχειρήσεις και κλείνουν τους δρόμους στη Λοχαγού Παπαδόπουλου με πλαστική καρέκλα. Ας μην αναφέρω ονόματα, όλοι τους ξέρουν κι έχουν κουραστεί με αυτή την κατάσταση. Ας κάνει κάτι η αστυνομία επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο καθένας γράφει την π@π@ριά του. Κάνετε πρώτα την αυτοκριτική σας, γυρίστε το κεφάλι σας πισώ και πέστε μου, πόσες φορές ο καθένας απο σας δεν άφησε το αυτ/το του σε διπλή σειρά, πάνω στα πεζοδρόμια, για να ψωνίσει κάτι ή να βγάλει χρήματα απο κάποιο ΑΤΜ . Η κριτική μεσα απο την ανωνυμία είναι εύκολη και τζάμπα. Δείτε πρώτα την καμπούρα σας και μετά γελάστε με την καμπούρα του άλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για τα καταστήματα που κρατάνε φατσες βαζουν γλαστρες χαρτοκουτια και παλέτες κανενα άρθρο θα δούμε? Δεν φταίνε μονο οι οδηγοί. Ταγματάρχη Χαϊλη ενα ολόκληρο τετράγωνο δεν εχει θεση πάρκινγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολόκληρη η τελευταία παράγραφος περιγράφει αυτό που λέτε. Επίσης έχουμε κάνει άρθρο κατά το παρελθόν για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

      Διαγραφή
    2. Ναι συγνώμη σε αυτο έχετε δίκιο.. Όσο για τ άρθρο δεν θυμάμαι ποτε να τ είδα

      Διαγραφή
  16. Όλοι εσείς που δεν έχετε ιδέα από μαγαζιά ξέρετε πόσες φορές χρειάζεται να γίνει φόρτωση εκφόρτωση και μας κλείνετε την είσοδο για να πάτε να πιείτε καφέ παρακαλώ πολύ να μην μιλάτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια τωρα? Να μην μιλάμε? Να μην παρκάρουμε για να παμε για καφέ? Γτ πρεπει να παρκάρουμε δλδ? Μονο για να μπούμε στ μαγαζι που κρατά τ θέση?Δλδ αλλα μαγαζιά δεν φορτώνουν? Μονο αυτα τα λιγα τ στάνταρ?Ειστε τραγικός

      Διαγραφή
    2. Ποια φόρτωση εκφόρτωση,θα μας τρελάνεις τώρα;.Σε καφετέριες,γυραδικα και πιτσαρίες;
      Σε τέτοια μαγαζιά γίνεται αυτό που λέμε εδώ μέσα.Χαλαρωσε,δε μιλάμε για τον Μασουτη που έχει όλη μέρα φορτηγά .

      Διαγραφή
  17. Στην Έδεσσα που το πάρκινγκ είναι επί πληρωμή γιατί δεν συναντάμε παρόμοια φαινόμενα, δεν φταίνε μόνο τα καταστήματα λοιπόν αλλά όλοι που παρκάρουμε όπου μας καπνίσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μονοδρομήσεις και καθημερινή αστυνόμευση χωρίς σβησίματα κλήσεων, χωρίς γνωστούς, χωρίς χωριανούς κλπ. Ελληνικά καμώματα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365