Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Εναρξη Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Γαλατάδων

Πρώτη συνάντηση- εγγραφές Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά μας παιδιά,

Μια ακόμη σχολική χρονιά μόλις ξεκίνησε. Μαζί με τα μαθήματα και τις σχολικές υποχρεώσεις ξεκινά και κάτι ωφέλιμο και διασκεδαστικό. Οι προπονήσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Γαλατάδων.

Η πολύχρονη πλέον πείρα σε συνδυασμό με τις άρτιες εγκαταστάσεις στους Γαλατάδες που έχουν σύγχρονο   προπονητικό κέντρο και εγγυώνται τα καλύτερα για το παιδί σας. Η παρουσία του  καταξιωμένου προπονητή Γιώργου Τάτση  και η διοικητική λειτουργία των  ακαδημιών θα κρατήσουν τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό, και την γυμναστική μακριά από άλλες συνήθειες. Είναι γνωστές οι θετικές συνέπειες που έχει η γυμναστική στην σωστή ανάπτυξη των παιδιών, ειδικότερα σήμερα που τα παιδιά είναι επιφορτισμένα με πολλές δραστηριότητες και δεν έχουν χρόνο για παιχνίδι.

Η συμμετοχή του παιδιού σε ένα οργανωμένο σύνολο μέσα από ένα ομαδικό παιχνίδι  όπως το ποδόσφαιρο, αυξάνει την  αίσθηση της ομαδικότητας, της πειθαρχίας  και της προσφοράς στο σύνολο.

Παράλληλα με τις προπονήσεις που γίνονται δύο φορές την βδομάδα θα διεξάγονται κάθε Σαββατοκύριακο τουρνουά με αντιπάλους ομάδες άλλων ακαδημιών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης εκδρομές με πούλμαν για τα εκτός έδρας παιχνίδια. Τα μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά θα συμμετέχουν και παιδικό  στο πρωτάθλημα που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Πέλλας. 

Πρώτη συνάντηση- εγγραφές Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στο Γήπεδο Γαλατάδων 4.30- 6 μ.μ.

Για το Δ.Σ.

Οι υπεύθυνοι των ακαδημιών:

 Σταύρος Μωυσιάδης: 6975594040

 Φίλιππος Μηλώσης :6981225424

 Γιάννης Στογιαννίδης :6979332541

*Τηρούνται όλα τα μέτρα κατά της  covid 19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365