Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Π.Ε. Πέλλας: Γιατροί και Νοσηλευτές τρομοκρατούν πολίτες για το εμβόλιο - Μεμονωμένα περιστατικά

Μεμονωμένα περιστατικά

Πολλές είναι οι καταγγελίες που έχουν έρθει στο Aridaia365 για συγκεκριμένους γιατρούς και νοσηλευτές Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας του Νομού, οι οποίοι είτε τρομοκρατούν πολίτες όταν προσέρχονται για να εμβολιαστούν, είτε διαλαλούν επικίνδυνες θεωρίες. Οι περιπτώσεις αφορούν μεμονωμένα πρόσωπα(μονός αριθμός) και περιστατικά.

Πολλές είναι οι καταγγελίες για γιατρό Κέντρου Υγείας - Εμβολιαστικού Κέντρου, ο οποίος τρομοκρατούσε κατά το παρελθόν πολίτες που πήγαιναν να εμβολιαστούν. Έλεγε μεταξύ άλλων, "θα βάλετε τον καρκίνο μέσα σας", "θα σας τσιπάρουν για να σας παρακολουθούν", "θα σας αλλάξουν το DNA", "θα γίνεται τέρατα" κ.α., τρομοκρατώντας τους πολίτες. Μάλιστα πολλές φορές ερχόταν σε αντιπαράθεση με όσους αντιδρούσαν στις θεωρίες του. Ο συγκεκριμένος Γιατρός σύμφωνα με πληροφορίες βγήκε σε αναστολή.

Άλλο ένα περιστατικό αφορά μία νοσηλεύτρια νοσοκομείου οι οποία σαν άλλος μάντης Κάλχας προβλέπει πως όσοι κάνουν το εμβόλιο θα πεθάνουν σε 10 χρόνια και τρομοκρατεί τους συγχωριανούς της με πολλές περίεργες θεωρίες. Σε μια τοπική κοινότητα μάλιστα στην οποία κατά το παρελθόν υπήρξε μεγάλη συρροή κρουσμάτων και απώλειες συμπολιτών μας. 
Η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια αυτή την στιγμή ή βρίσκεται σε αναστολή, ή έχει πάρει "αναρρωτική" άδεια.

Το τελευταία περιστατικό που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε έγινε πριν δύο μέρες, όταν νεαρή έγκυος επισκέφθηκε Κέντρο Υγείας για να εμβολιαστεί με την δεύτερη δόση(στην πρώτη αντιμετώπισε τις θεωρίες του παραπάνου γιατρού). Εκεί ένας νοσηλευτής ή γιατρός άρχισε να την τρομοκρατεί με διάφορες θεωρίες οι οποίες "χτυπούσαν" στο θέμα της εγκυμοσύνης, κάνοντας της παράλληλα ψυχολογικό πόλεμο. Αποτέλεσμα ήταν η κοπέλα να φύγει κλαίγοντας από το Κέντρο Υγείας χωρίς να κάνει το εμβόλιο. Μετά από λίγη ώρα άλλοι υπάλληλοι του Κέντρου Υγείας ήρθαν σε τηλεφωνική επικοινωνία με την συγκεκριμένη κοπέλα και την ρώτησαν αν τελικά θα εμβολιαστεί. Η ίδια απάντησε πως ήρθα αλλά με διώξατε. Η υπάλληλος της τόνισε πως έπεσε σε περίπτωση, να μην δίνει σημασία και να μην αφήνει κάποιον που δεν πιστεύει να την επηρεάσει. Τελικά μετά από λίγη ώρα η κοπέλα επέστρεψε στο Κέντρο Υγείας και εμβολιάστηκε κανονικά. 

Η κοινή παράμετρος σε όλα τα περιστατικά είναι η δύσκολη θέση που έχουν έρθει συνάδερφοι των Γιατρών και των Νοσηλευτών, οι οποίοι προσπαθούν να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά και να ηρεμήσουν τους πολίτες.

Τα συγκεκριμένα περιστατικά πρέπει να τονίσουμε πως αφορούν μεμονωμένα πρόσωπα. Σύμφωνα με τον Σύλλογο Νοσοκομειακών Γιατρών, πολύ πριν την υποχρεωτικότητα είχε εμβολιαστεί το 95% των Γιατρών της χώρας. Αντίστοιχο είναι και το ποσοστό παγκοσμίως.

Πρέπει να διερευνηθεί αν αυτά τα άτομα έχουν συμβάλει με τις συμπεριφορές τους στην έξαρση του ιού στην Π.Ε. Πέλλας, θέτοντας παράλληλα σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών, κάτι το οποίο έχει ως αποτέλεσμα νέα περιοριστικά μέτρα, τα οποία μεταξύ άλλων έχουν επιπτώσεις και στην οικονομία του τόπου. Χθες Παρασκευή πρώτη μέρα του mini lockdown η κίνηση στα καταστήματα εστίασης ήταν μειωμένη, με τους επαγγελματίες του κλάδου να βρίσκονται σε απόγνωση.

Η Π.Ε. Πέλλας βρίσκεται πολύ χαμηλά σε εμβολιαστική κάλυψη, λίγο κάτω από το 50%, έχει αύξηση στα νέα κρούσματα, στις νοσηλείες(,πάνω από 50) και στους διασωληνωμένους, την στιγμή που στο 90-95% των περιοχών της χώρας παρατηρείται μείωση στα κρούσματα, στις νοσηλείες και στις διασωληνώσεις.
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες το 85-90% των νέων κρουσμάτων είναι ανεμβολίαστοι και το 95% που νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία της Π.Ε. Πέλλας είναι επίσης ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας.

Έρευνες και στην Π.Ε. Πέλλας για πλαστά πιστοποιητικά

Έρευνες γίνονται και στην Π.Ε. Πέλλας για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Επίσης γίνονται έρευνες για το αν πολίτες κυκλοφορούν με πιστοποιητικά άλλων ατόμων, για να μπορούν να μπαίνουν σε καταστήματα εστίασης.

Τα πρόστιμα είναι βαριά, ενώ υπάρχει και ποινική συνέχεια.


10 σχόλια:

  1. Δυστυχώς αυτό είναι το σημερινό επίπεδο πολλών γιατρών της χώρας μας κ κυρίως της Βόρειας Ελλάδας που έχει γιατρούς με πτυχία βαλκανικών χωρών.Πώς είναι δυνατόν μαθητές που έγραψαν πανελλήνιες εξετάσεις έγραψαν βαθμούς κάτω της βάσης να επιστρέφουν με πτυχία Ιατρικής.Ειναι αδιανόητο..Δεν γίνεται να γίνουν όλοι γιατροί...Το λειτούργημα του Ιατρού είναι ίσως το μεγαλύτερο κ θα έπρεπε η πολιτεία να φροντίσει για το επίπεδο των ιατρών της!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελλάδα η χώρα της παράνοιας δάσκαλοι με πτυχία Κοσσόβου γιατροί κούτσουρα με μούσια που πιστεύουν σε θεωρίες συνομωσίας και όλοι αυτοί με μισθό του κράτους δηλαδή με τα λεφτά των φορολογημένων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι στους εργαζομενους του Κ Υγείας κ να διελευκανθει ποιος έκανε πραγματικά το εμβόλιο covid κ ποιός εικονικά...κάντε έλεγχο....!!!...μήπως ένα τεστ αντισωμάτων είναι η αρχή;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά που γράφεις 365 ο εισαγγελέας τα γνωρίζει; Αυτά τα καθίκια πρέπει να πάνε στα σπίτια τους οριστικά και όχι με αναστολή εργασίας. Παύση εργασίας χρειάζονται. ΟΡΙΣΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενω οι γιατροί της νοτίου Ελλάδος με πτυχία από την Ιταλία (πχ Ματίνα Παγώνη) σπάνε τα κοντέρ της επιστημοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί τόση ανοχή σε κάγκουρες; Λίγο φιλότιμο βρε χριστιανοί της υποκρισίας,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν έχουν άδικο σε αυτά που λένε. Άνθρωποι γύρο μας παθαίνουν από το εμβόλιο και εσείς το χαβα σας το εμβόλιο καλό είναι κάντε το... όσοι δεν έπαθαν τίποτα από την 2 δόση έρχεται η 3-4-5 και βάλε. Όσοι έχετε σύγχρονα κινητά ανοίξτε τα Bluetooth και θα δείτε τούς εμβολισμένους με κωδικούς 4c:5e:7g κάτι τέτοια περίεργα ο ιός βγήκε για να γίνει το εμβόλιο ξυπνήστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε τενεκέ που τρως ότι βλέπεις στο facebook. ο κωδικός που λες είναι από τα smartwatch. ψεκα

      Διαγραφή
    2. Τενεκέ πάνε κάπου στον κάμπο με φίλους που έκαναν το εμβόλιο χωρίς ρολόγια κινητά μόνο το δικό σου κινητό και άνοιξε τα Bluetooth και μετά πες της παπαριές σού...

      Διαγραφή
  8. Αυτό είναι το επίπεδο του νομού μας δυστυχώς! Χαίρομαι που τα μέτρα ισχύουν για τους ανεμβολίαστους! Δεν εμβολιαστηκαμε για να καθόμαστε στο σπίτι να μην αρρωστήσουν οι ανεμβολίαστοι! Όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν, δεν λυπάμαι κανέναν πλέον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365