Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Στην Καλλιθέα ο Γιώργος Κιουλτζόπουλος

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Με τα χρώματα της Καλλιθέας στην SL2 θα αγωνίζεται την νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Γιώργος Κιουλτζόπουλος, που αποχώρησε από τον Αλμωπό Αριδαίας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του aridaia365.

Ο Πολυκαρπιώτης στην καταγωγή, δεξιός οπισθοφύλακας έχει συμφωνήσει σε όλα με της ΠΑΕ της Αττικής και είναι θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του.

Σαφώς και η μεταπήδηση του εκεί, αποτελεί το επόμενο βήμα της καριέρας του, μετά από πολλά έτη παρουσίας στον Αλμωπό.

Να σημειωθεί ότι ήδη βρίσκεται στο Ελατοχώρι της Πιερίας και συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία των Αθηναίων, ενώ αγωνίστηκε κανονικά στο φιλικό τεστ με όταν ΠΑΕ Ποντίων, ομάδα της ΕΠΣ Πιερίας, όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία.




5 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια στον Αλμωπο που άφησε και τον τελευταίο παίκτη του απο την Αλμωπία να φύγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ρε τόσοι γκρίνια συνέχεια,δεν είστε με τίποτε ευχαριστημένοι, κοιτάξτε κι άλλες ομάδες όπως Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Βέροια δεν έχουν δικά τους παιδιά,στο κάτω κάτω μπωρει για τό παιδί νά είναι καλύτερα εκεί, βέβαια δεν λέω καλά θά ήταν νά έμενε στον Αλμωπο αλλά δεν ξέρουμε γιατί δεν έμεινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερα που δεν έμεινε!
      Για αυτόν καλύτερα.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365