Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Πτώση Τσέσνα στη Σάμο: Εντοπίστηκαν δύο νεκροί

Το μικρό αεροσκάφος είχε ξεκινήσει από την περιοχή Χάιφα του Ισραήλ με προορισμό τη Σάμο
Νεκροί εντοπίστηκαν δύο επιβάτες του αεροσκάφους Τσέσνα, το οποίο κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Ποτοκακίου, κοντά στο αεροδρόμιο της Σάμου, το απόγευμα της Δευτέρας.


Σύμφωνα με το enikos.gr, πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εάν στο μοιραίο αεροσκάφος επέβαιναν κι άλλα άτομα.


Το μικρό αεροσκάφος είχε ξεκινήσει από την περιοχή Χάιφα του Ισραήλ με προορισμό τη Σάμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365