Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Εμβολιασμός – Τρίτη δόση: SMS σε 285.000 πολίτες

Ειδική μνεία στον εμβολιασμό των παιδιών και των εφήβων
Ολοκληρώθηκε η τακτική ενημέρωση των συντακτών για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος στη χώρα μας από την πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και τον γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους.

Ειδική μνεία στον εμβολιασμό των παιδιών και των εφήβων, καθώς και στην τρίτη δόση του εμβολίου, έκανε κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος στη χώρα μας, η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου.

Η κ. Θεοδωρίδου τόνισε χαρακτηριστικά πως «οι εμβολιασμοί θα πρέπει να γίνονται και όχι να αναβάλλονται», ενώ αναφέρθηκε στον ρόλο των παιδιάτρων που θα λύσουν τις απορίες των γονέων.

Ειδικότερα, η κ. Θεοδωρίδου ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά με συνεχή δια ζώσης διδασκαλία, αναφέροντας στη συνέχεια πως ο εμβολιασμός παιδιών και εφήβων αποτελεί καθημερινά θέμα συζήτησης.


Αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο των παιδιάτρων που θα λύσουν αρκετές απορίες των γονιών. Εν αναμονή της χορήγησης του εμβολίου από τους παιδιάτρους δεν θα πρέπει να χάνεται χρόνος είπε, τονίζοντας ότι οι εμβολιασμοί θα πρέπει να γίνονται και όχι να αναβάλλονται.

Μίλησε επίσης και για την τρίτη δόση εμβολίου κατά της Covid-19 και, επανέλαβε ότι το χρονικό διάστημα χορήγησης της είναι 6 έως 8 μήνες από την ολοκλήρωση με δύο δόσεις του εμβολιασμού. Πρόσθεσε ότι μπορεί να προτεραιοποιηθούν και οι υγειονομικοί για την τρίτη δόση, καθώς εκτίθενται στον ιό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365