Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Σε πολύμηνο υψηλό το οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα τον Αύγουστο του 2021

O δείκτης εμπιστοσύνης στη βιομηχανία διαμορφώθηκε στις 10,5 μονάδες από 7,4 μονάδες τον Ιούλιο

Ανοδικά κινήθηκε ο δείκτης οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα για τον Αύγουστο, φτάνοντας στο υψηλότερο επίπεδο από την αρχή του 2020, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Κομισιόν.


Ειδικότερα, ο δείκτης οικονομικού κλίματος στη χώρα μας αυξήθηκε στις 113 μονάδες έναντι 111,20 μονάδων τον Ιούλιο. 


O δείκτης εμπιστοσύνης στη βιομηχανία διαμορφώθηκε στις 10,5 μονάδες από 7,4 μονάδες τον Ιούλιο. Ο δείκτης εμπιστοσύνης στον κλάδο των υπηρεσιών ανήλθε στις 26 μονάδες από 25,4 μονάδες τον Ιούλιο. Ο δείκτης εμπιστοσύνης στο λιανεμπόριο υποχώρησε στις 9,3 μονάδες από τις 10,8 μονάδες τον Ιούλιο. Ο δείκτης εμπιστοσύνης στις κατασκευές έπεσε στις -1,2 μονάδες από τις 0,4 μονάδες τον Ιούλιο. 


Αντίθετα, επιδείνωση παρουσίασε ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης, καθώς διαμορφώθηκε στις -35,1 μονάδες από -32,9 μονάδες τον Ιούλιο, στη χειρότερη μηνιαία πτώση από τον Μάρτιο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365