Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Εμπλέκετε την Ελλάδα σε πρωτοβουλίες πολέμου – Δεν μπορείτε να αποφασίζετε μόνος

Δεν επιτρέπονται επιπολαιότητες

Βαθύτατη ανησυχία για ορισμένες από τις πρωτοβουλίες που πήρε η κυβέρνηση, αλλά όχι για την στάση της συνολικά, εξέφρασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην συζήτηση στην Βουλή για την κρίση στην Ουκρανία και τις συνέπειες στην Ελλάδα.

Η ρητορική σας δεν παίρνει υπόψη της την θέση της Ελλάδας και την ιδιαιτερότητα της γεωγραφικής μας θέσης, όπως και τα εθνικά μας συμφέροντα, είπε ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε εκφράζοντας ανησυχία και προβληματισμό για το γεγονός ότι χωρίς να υπάρξει συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, χωρίς ενημέρωση των κομμάτων η κυβέρνηση αποφάσισε να στείλει όπλα στην Ουκρανία.


«Όχι στο πλαίσιο αποφάσεων διεθνών οργανισμών, αλλά μονομερώς. Αναρωτιέμαι ποια η σκοπιμότητα η Ελλάδα από διαρκώς εμπλεκόμενη σε πρωτοβουλίες ειρήνης να εμπλέκεται σε πρωτοβουλίες πολέμου» είπε ο κ. Τσίπρας και συνέχισε: «Δεν επιτρέπονται επιπολαιότητες, ακόμη κι αν τα κίνητρά σας είναι τα πιο ευγενή. Και δεν επιτρέπεται να αποφασίζετε μόνος σας» είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.

Ενός ανδρός αρχή δεν υπάρχει, σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: Είδαμε τα πρόσφατα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365