Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Εξαπλάτανος Αλμωπίας: Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί κοπή δένδρων στα κοιμητήρια (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί κοπή δένδρων στα κοιμητήρια Εξαπλατάνου, ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων.


Λόγω της παλαιότητας των δέντρων υπήρχε κίνδυνος τόσο για την σωματική ακεραιότητα των πολιτών, όσο και την καταστροφή πολλών μνημάτων από πτώσεις κλαδιών, ή ολόκληρων δέντρων εξαιτίας παλαιότητας. Ένα χρόνιο πρόβλημα ολοκληρώνεται με συνεργασία του προέδρου Εξαπλατάνου και των αρμόδιων αρχών Δήμου Αλμωπίας


Ο πρόεδρος Εξαπλάτανου 

Τραϊανού Κυριακού


Δείτε τις φωτό:








10 σχόλια:

  1. Να πάτε και στην Ίδα να κόψετε τα δέντρα που είναι ανάμεσα στα μνήματα και σπάνε τα κλαδιά και γίνονται ζημιές στα μνήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους πάρα πολύ καλά κάνανε.
    Και ας αφήνουν τα σκυλιά να γαβγίζουν.
    Που δεν είναι και πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΨΗΜΟ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΦΘΥΝΘΟΥΜΕ; ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΛΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο τον πρόεδρο άξιος.Θα τον ψηφίσω την άλλη φορά,να κόψει όμως και τον πλάτανο στην πλατεία γιατί μας λερώνει τα μαγαζιά και είναι πολύ γέρικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχουν έρθει οι άνθρωποι πολλές φορές να τα κόψουν όμως κάποια άτομα στο χωριό πηγαίνουν και τούς διώχνουν κάνοντας αντίσταση για τούς λόγους τούς οι οποίοι λόγοι είναι κακοι προς το κοινωνικό σύνολο. Δυστυχώς δεν φταίνε πάντα οι πολιτικοί του τόπου όμως φταίμε εμείς που ανεχόμαστε αυτούς τους 2 3 που αποφασίζουν αλλα πηγαίνοντας κόντρα σε κάτι καλό που πάει να γίνει. Για αυτό εάν πηγαίνουν να κόψουν δέντρα που κάνουν κακό παρα καλό όπως φθορές κίνδυνος πυρκαγιάς κτλ και υπάρχει αντίσταση από τους δήθεν προτείνω όταν γίνονται φθορές από τα δέντρα να πηγαίνουν να ζητάνε οι άνθρωποι που έπαθαν την ζημιά από αυτούς που κάνουν αντίσταση. Με εκτίμηση στους κάτοικος εξαπλατανου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο Βορεινό ή κάθε οικογένεια πλήρωσε 50 ευρώ και ήρθε συνεργείο οχι του Δήμου ιδιωτικό και έκοψΕ τα δέντρα μεσα στα κοιμητήρια . Το κάθε χωριό ας παραδειγματιστεί από την Τ.Κ βΟΡΕΙΝΟΎ και ας ισχύσει το όλοι μαζί μπορούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι αλήθεια οτι ο γνωστός αντιρρησίας επιτέθηκε σε έναν πολίτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι.
    Σε ένα παιδί που χωρίς να έχει κάποιο όφελος τρέχει κάθε ημέρα για το καλό του τόπου του.
    Απαράδεκτη η επίθεση του εν λόγο "κυρίου" στον νεαρό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα αμέτρητα σκουπίδια στον Εξαπλάτανο ποιός θα τα μαζέψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365