Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Ψάχνουν και στην Π.Ε. Πέλλας για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

Πολλοί έχουν χάσει τον ύπνο τους
Σε τουλάχιστον επτά περιοχές της χώρας έχουν εντοπιστεί πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, με πιο ανησυχητικές τις περιπτώσεις που αφορούν υγειονομικούς.

Τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης εντοπίστηκαν τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα σε τουλάχιστον επτά περιοχές της Ελλάδας. Με αφορμή τις αποκαλύψεις διατυπώθηκαν ερωτήματα ως προς την ασφάλεια και διαβλητότητα της διαδικασίας εμβολιασμών, με το υπουργείο Υγείας ωστόσο να προχωρεί άμεσα σε αυστηροποίηση του πλαισίου και τη Δικαιοσύνη και την Αστυνομία να ξεκινούν άμεσα έρευνες. Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται από το Κέντρο Υγείας στον Παλαμά Καρδίτσας. Υπάλληλος που είχε τους κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα όπου καταχωρίζονται οι εμβολιασμοί εξέδωσε 34 πλαστά, εικονικά πιστοποιητικά εμβολιασμού. Μετά την ολοκλήρωση της Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης τέθηκε σε διαθεσιμότητα. 

Οι εξελίξεις στην υπόθεση προκάλεσαν ντόμινο αποκαλύψεων, ενώ πολλοί έχουν χάσει τον ύπνο τους αφού οι ποινές που προβλέπονται είναι πολύ αυστηρές.

Ανάμεσα στις περιοχές που αναζητούνται πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού είναι και η Π.Ε. Πέλλας και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρχουν εξελίξεις. 

Επίσης ελέγχεται κατά πόσο έχουν δοθεί πλαστά πιστοποιητικά νόσησης, τα οποία με το ανάλογο αντίτιμο προμηθεύονται πολίτες από ιδιωτικά εργαστήρια.

Οι εξελίξεις πανελλαδικά στο συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να είναι καταιγιστικες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365