Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Με περίπατο την πρόκριση ο Εδεσσαϊκός

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος - Φωτορεπορτάζ Γιώργος Καραγιαννίδης
Ανώτερος σε όλους τους τομείς ο Εδεσσαϊκός επιβλήθηκε εύκολα με σκορ 3 - 0 του Άρη Αβάτου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Το παιχνίδι αποτέλεσε μονόλογο των γηπεδούχων και σε κανένα σημείο του αγώνα οι φιλοξενούμενοι δεν φάνηκαν απειλητικοί.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο και πέρα από το γκολ, είχαν κι άλλες ευκαιρίες περιορίζοντας τους φιλοξενούμενους σε παθητικό ρόλο.

Στην επανάληψη ο Εδεσσαϊκός μπήκε φουριόζος και βρήκε δίχτυα πολύ νωρίς, κάτι που αποθάρρυνε τους φιλοξενούμενους και η συνέχεια του παιχνιδιού αποτέλεσε τυπική διαδικασία, με τους πράσινους να παίρνουν πανηγυρικά την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του θεσμού.


Φάσεις και γκολ:

Στο 19´ δυνατό σουτ του Ταουσιάνη η μπάλα αποκρούεται από τον Συνοδινό.
Στο 28´οι γηπεδούχοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία, όταν από σέντρα του Ντογου η κεφαλιά του Ταουσιανη θα φύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια.
Στο 35’ ο Εδεσσαικος ανοίγει το σκορ με τον Παναγιώτη Αβραμίδη με δυνατό μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από εξαιρετικη σέντρα του Μωυσίδη.
Συο 40´νέα ευκαιρία για τον Εδεσσαϊκό με τον Μεληκιωτη να πλασάρει προ κενής εστίας και να διώχνει αμυντικός των φιλοξενουμένων την μπάλα πάνω από την γραμμή.
Στο 43’ δυνατό σουτ του Προυντση άουτ.
Στο 45´ σουτ του Κοτόπουλου δεν έχει πρόβλημα να μπλοκάρει ο Τεντζέρης.
Στο 48´οι γηπεδούχοι παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων με ωραίο πλασέ του Μεληκιώτη μετά από κάθετη μπαλιά του Κυζιρίδη.
Στο 73’ ωραία ενέργεια του Μεληκιωτη που προσπάθησε να κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα έξω από την περιοχή η μπάλα όμως βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 76´σουτ του Μεληκιωτη απέκρουσε αρχικά ο τερματοφυλακας και το νεο σουτ του Κυζιρίδη, έφυγε άουτ.
Στο 84’ η ομάδα των καταρρακτών τριπλασιάζει τα τέρματα της με τον Μυλωνά, με ωραιο πλασέ μετά από πάσα του Μεληκιωτη να διαμορφώνει το 3-0.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Μπούτσικος, Χατζηβασιλειου, Κωνσταντινίδη (Μακεδονίας).

Εδεσσαϊκός: (Άγγελος Ζαζόπουλος)
Τεντζέρης, Μαυρόπουλος, Αηδονίδης, (85’ Χατζηγεωργίου), Μωυσίδης, Αβραμίδης, Γιαννόπουλος, Προύντσης, Ντόγος, (46’ Κυζιρίδης), Σίσκος, (74’ Γκίνης), Ταουσιάνης, (81’ Μυλωνάς), Μεληκιώτης, (85’ Μίσκος).

Άρης Αβάτου: (Κώστας Μπεδρελής): Συνοδινός, Χατζηπαπάς, Χασάνογλου, Βουλγαρίδης, Κουτσούμπας, Φούντας, Ευαγγέλου(59′ Μπουλούτ), Κωσταρέλης(46′ Μελισσόπουλος), Κοτόπουλος, Τσάπαρης(66′ Βαλαβάνης), Ψεμματάς


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:













































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365