Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021

Βολές Παρούτογλου κατά Μπάτση: "Η εικόνα του Δήμου σήμερα είναι δραματική έως τραγική"

Ο Δήμος θυμίζει εγκατάλειψη

Έντονη κριτική άσκησε ο Νίκος Παρούτογλου στο Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση και συνολικά στη Δημοτική Αρχή στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Όπως είπε, «η εικόνα του Δήμου σήμερα είναι δραματική έως τραγική. Ο Δήμαρχος προσπαθεί να την ωραιοποιήσει, η πραγματικότητα όμως δεν είναι αυτή. Χόρτα βλέπουμε παντού, σε δρόμους, σε πλατείες, σε πάρκα, σε νεκροταφεία, λακκούβες κυρίως στην ανατολική Αλμωπία, καμένες λάμπες. Γενικά, ο Δήμος θυμίζει εγκατάλειψη και μάλιστα σε μια περίοδο όπου το εργοτάξιο είχε όχι απλά επάρκεια σε υπαλλήλους, είχε υπερπληθώρα υπαλλήλων».


Και πρόσθεσε: «Διότι, υπήρχαν τα οκτάμηνα, υπήρχε το μόνιμο προσωπικό, αλλά και όλες οι ρουσφετολογικές προσλήψεις διμήνων, τετραμήνων, εξαμήνων με τα χρήματα που ήρθαν για τον κορονοϊό. Γιατί τα χρήματα για τον κορονοϊό γίνανε κατά 80% εξυπηρετήσεις μέσω διμήνων. Όταν σε μια τέτοια περίοδο ο Δήμος παρουσιάζει αυτή την εικόνα, τότε ή κάτι φταίει και πρέπει να το λύσουμε ή κάτι δεν κάνετε σωστά».


Παρόλαυτά, ο κ. Μπάτσης τα βλέπει όλα υπέροχα. Όπως είπε ο κ. Παρούτογλου, «ο Δήμαρχος είναι εκτός τόπου και χρόνου με βάση αυτά που είπε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365