Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Με ποιο εμβόλιο θα γίνει η τρίτη δόση – Σε ποιους δεν χρειάζεται να χορηγηθεί

Διαβάστε λεπτομέρειες

Με ποιο εμβόλιο θα γίνεται η τρίτη δόση του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό γνωστοποίησε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, πριν από λίγο κατά την τακτική ενημέρωση του υπουργείου Υγείας.


Συγκεκριμένα, η κ. Θεοδωρίδου ανέφερε πως το εμβόλιο της Pfizer θα είναι εκείνο που θα χορηγείται κατά κύριο λόγο.


Τα άτομα που είχαν κάνει mRNA εμβόλια θα λάβουν το mRNA εμβόλιο της Pfizer, ενώ mRNA εμβόλιο θα κάνουν όσοι εμβολιάστηκαν με AstraZeneca.


Επίσης οι εμβολιασμένοι με το μονοδοσικό της Johnson&Johnson, πιθανότητα θα κάνουν το ίδιο εμβόλιο ή με κάποιο mRNA εμβόλιο.


Όσοι είχαν νοσήσει και στη συνέχεια είχαν εμβολιαστεί, θεωρούνται επαρκώς ανοσοποιημένα και δεν χρειάζονται την τρίτη δόση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365