Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Αερωπός MANDYNAMIC : Ταρινίδης - Νίκη αφιερωμένη στον Μάκη Ρόμπη

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ταρινίδη

Μπορεί να αποχώρησε φέτος στα "χαρτιά" από την προεδρία του Αερωπού MANDYNAMIC ο Μάκης Ρόμπης αλλά ουσιαστικά βρίσκεται πάντα εκεί δίπλα στον σύλλογο που έχει υπηρετήσει και έχει δώσει και την ψυχή του.


Όλη την εβδομάδα πριν από το εναρκτήριο παιγνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας έτρεχε για ζητήματα της ομάδας και κυρίως για να εξασφαλίσει χορηγίες, άδεια αγώνα, τύπωμα των αθλητικών στολών και μόλις το πρωί του Σαββάτου κάνοντας αρκετά χιλιόμετρα κατάφερε να πάρει στα χέρια του ένα από τα δελτία των νεοαποκτηθέντων ξένων ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά.


Ο εμβληματικός και ιστορικός πρόεδρος του Αερωπού που έχει συνδυάσει το όνομά του με τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη παραμένει δίπλα στην ομάδα που τόσο αγάπησε και έδειξε ότι εξακολουθεί να τη στηρίζει έμπρακτα.


Έστω και αν έχασε για πρώτη φορά έναν επίσημο αγώνα της ύστερα από 12 ολόκληρα χρόνια ήταν το πρόσωπο που απουσίαζε και σχολιάστηκε από τον κόσμο που τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση για τη μεγάλη προσφορά του στην ομάδα.


Ο  νέος τεχνικός της ομάδας Αλέξης Ταρινιδης πάντως δεν τον ξέχασε και ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της τεράστιας προσφοράς του , έσπευσε να του αφιερώσει την πρώτη μεγάλη νίκη της σεζόν επί του Φιλίππου Βέροιας


Αναλυτικά οι δηλώσεις Ταρινίδη:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365