Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Σε ομάδα του Ιονίου ο Κώστας Χατζηστεφάνου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος
Στον Θιναλαϊκό ομάδα της ΕΠΣ Κέρκυρας θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν ο γνωστός επιθετικός Κώστας Χατζηστεφάνου που κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της ΕΠΣ Πέλλας.

Δείτε την ανακοίνωση του Θιναλαϊκού, παρακάτω:
«Η Διοίκηση του ΑΣ Θιναλιακος ανακοινωνει με ιδιαίτερη χαρά και τιμή την έναρξη συνεργασίας του με τον Κώστα Χατζηστεφανου. 
Ο Κώστας παρ όλες τις προτάσεις από άλλες Διοικήσεις και ανώτερες σε κατηγορία ομαδες , επέλεξε να γίνει κομμάτι της οικογένειας του Θιναλιακου.

Ειναι γεννημένος το 1992, εχει καταγωγη απ' τα Γιαννιτσά και αγωνίζεται ως επιθετικός.
Ξεκίνησε την ενασχόληση σου με το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία Γιαννιτσών. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ20 φορώντας την φανέλα του Ηρακλή. Αργότερα έπαιξε στον Νεο Μυλοποτάμο       (Δ'  Εθνική) και στην συνέχεια 2013-2014 αγωνίστηκε με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στην Football League. 

Συνεχισε το 2014 στον  Εθνικό Ν. Αγιονερίου (Γ’ Εθνική), το 2015 στην Αναγέννηση Γιαννιτσών , το 2016 στον Απόλλων Κρυας Βρυσης ( Γ' Εθνική) και στον ΠΑΟΚ Αλεξανδρείας,  το 2017 στην Δοξα Μαυροβουνίου, το 2018 στην Νίκη Αξού. 
Το 2020 αγωνίστηκε στον Εθνικό Γιαννιτσών και στον Ναυπακτιακό Αστέρα και τελος την προηγούμενη χρονιά  στον ΓΣ Κοζάνης  επίσης στη Γ’ Εθνική.

"Κώστα καλώς ήρθες κοντά μας. Σου ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365