Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΠΣ: Με προσωρινές ταυτότητες οι προπονητές στον αγωνιστικό χώρο

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

H ΕΠΟ ενημέρωσε τις τοπικές ΕΠΣ προφανώς για να μην αποτελέσει εμπόδιο για την έναρξη των πρωταθλημάτων, ότι υπάρχει η δυνατότητα της έκδοσης προσωρινής άδειας εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, σε όλους τους προπονητές που κατάθεσαν τους φακέλους τους στην Ένωση τους, για την έκδοση προπονητικής ταυτότητας Ε.Π.Ο./UEFA και για κάποιους λόγους δεν τις παρέλαβαν μέχρι στιγμής.

Όταν αποσταλούν από τη ΕΠΟ οι προπονητικές ταυτότητες, τότε θα μπορεί να γίνει η έκδοση του Δελτίου Πιστοποίησης, για τον κάθε προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365