Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Σε δύο βδομάδες η αποκατάσταση της στέγης στο Δημοτικό Σχολείο Προμάχων - Ξεκινά η κατασκευή του Νηπιαγωγείου

Δελτίο Τύπου Γιώργου Καρασμάνη

Με τον Γενικό Διευθυντή των «ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ» συναντήθηκε την Παρασκευή 24 Σεπτέμβρη ο Γιώργος Καρασμάνης, με αντικείμενο την ανέγερση του νέου Νηπιαγωγείου Προμάχων.

Επιβεβαιώθηκε ότι έχουν ολοκληρωθεί όλες οι βασικές μελέτες, και υπολείπονται η ¨ενεργειακή¨ μελέτη που βρίσκεται επίσης στο στάδιο της ολοκλήρωσης, και η ¨ηλεκτρολογική¨, που θα έχει παραδοθεί σε είκοσι μέρες. Ακριβώς γι’ αυτό, ο Γιώργος Καρασμάνης ¨έκλεισε¨ νέα συνάντηση για τις 15 Οκτώβρη προκειμένου να έχει άμεση ενημέρωση για την εξέλιξη των εργασιών.

Ο πρώην υπουργός υπογραμμίζει ότι η Διοίκηση και Γενική Διεύθυνση, παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν έκανε καλή δουλειά και σε κάθε περίπτωση, μέσα στο χειμώνα ξεκινάει η δημοπράτηση και κατασκευή του νέου Νηπιαγωγείου Προμάχων – όπως ακριβώς είχε ανακοινώσει ο Γιώργος Καρασμάνης.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Σε ό,τι αφορά στην αποκατάσταση της στέγης του Δημοτικού Σχολείου που είχε καεί: Μετά τη νομιμοποίηση του κτιρίου από το Δήμο, εκδόθηκε και η άδεια ανακατασκευής.

Υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου και, σε δύο εβδομάδες ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365