Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραμένει στο κόκκινο η Π.Ε. Πέλλας

Οι νοσήσεις είναι σταθερές

Όπως σας είχε προϊδεάσει το Aridaia365, η Π.Ε. Πέλλας θα παραμείνει στο κόκκινο επίπεδο του χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και σε καθεστώς mini lockdown για άλλη μία βδομάδα.


Οι νοσήσεις είναι σταθερές, ενώ οι νοσηλείες παρουσιάζουν μικρή αύξηση τις τελευταίες μέρες, όπως και οι θάνατοι.


Στον διαδραστικό επιδημιολογικό χάρτη μεταξύ άλλων φαίνεται και η εμβολιαστική κάλυψη με τουλάχιστον μία δόση στην Πέλλα, που είναι μεταξύ 50.52% - 48.43%, ο δείκτης θετικότητας που κατέβηκε στο 0.96%, ο 7 ήμερος κινητός μέσος όρος κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους που είναι 35,1 και η εβδομαδιαία τάση η οποία είναι σταθερή.


Όπως βλέπετε στον χάρτη όλη η Κεντρική Μακεδονία βρίσκεται στο Κόκκινο.


Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα που ισχύουν είναι τα κάτωθι:

Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.

Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365