Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Αστυνομικός από την Έδεσσα βραβεύτηκε ως "τροχονόμος της χρονιάς"

"Τροχονόμος της χρονιάς"

Ο Αρχιφύλακας ΡΟΖΙΝΤΖΗΣ Νικόλαος του Τμήματος Τροχαίας Έδεσσας, βραβεύτηκε από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, ως "τροχονόμος της χρονιάς" σε εκδήλωση του Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας - ΙΟΑΣ «Πάνος  Μυλωνάς»!

Το 2019 συνέβαλε στην επιτυχή διαχείριση σοβαρού περιστατικού στην Πέλλα, με σύγκρουση τρένου που εκτροχιάσθηκε και τον ασφαλή απεγκλωβισμό των επιβατών!

Το ίδιο βραβείο απονεμήθηκε και στον Αστυφύλακα ΜΠΡΙΤΣΟ Γεώργιο του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης, για ανάλογη συμβολή στην οδική ασφάλεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365