Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Χρήστος Μπάτσης: Ανάρτηση με πολλούς αποδέκτες για το θέμα των Ρομά

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας:

Το να κάνεις μια ερώτηση σε ένα δημοτικό συμβούλιο και να λύνετε την άλλη μέρα, ειδικά σε λεπτά ζητήματα, προφανώς κάτι άλλο έχει γίνει. Κάποιοι, ασχολήθηκαν πολύ, συνεργαστηκαν, δούλεψαν ρώτησαν, άκουσαν, ζυγισαν,  εκριναν, αποφάσισαν, προσπάθησαν και προχώρησαν.

Θέλει πολύ προσοχή και λεπτο χειρισμό, από όλους, είτε είναι δημοτικοί σύμβουλοι, είτε δημοσιογράφοι. Το να προσπαθείς να μηδενίσεις την προσπάθεια, να την κατευθύνσεις αλλού, να μην αναγνωρίζεις τίποτα αν μη τι άλλο είναι γνώριμο,  για κάποιους από εμάς εδώ στην Αλμωπία. Δημοτικούς συμβούλους κ bloggers έχει σε πολλούς Δήμους ανά την Ελλάδα, και εκεί κάνουν ερωτήσεις και εκεί αντιμετωπίζουν προβλήματα και εκεί προσπαθούν, και συνεχίζουν να προσπαθούν.  

Όπως και να χει όμως, εμείς ΣυνεχιΖΟΥΜΕ να δίνουμε λύσεις σε σοβαρά και χρόνια ζητήματα. ΣυνεχιΖΟΥΜΕ αθόρυβα, ακούραστα και με σοβαρότητα,χωρις τυμπανοκρουσιες και ήδη ακριβώς 2 χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων της δημοτικής αρχής, δείχνουμε σοβαρότητα, αποφασιστικοτητα, συνέπεια και αγάπη για την Αλμωπία. 

Μαγικά δεν γίνονται, δουλειά και μεθοδικοτητα θέλει


8 σχόλια:

  1. Δήμαρχε μόλις γύρισαν τα έμαθες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πάει ο σεκιουριτας και θα τους διώξει μην μασας

      Διαγραφή
    2. Σιγά..μην λέμε και ότι θέλουμε!

      Διαγραφή
  2. Χθες βραδυ ηταν εκει και αστυνομικοι για να τους ξαναδιωξουν! Που να γλυτωσουμε ευκολα απο αυτους!!!προσοχη για να φυγουν μακρια κσι να μην εγκατασταθουν παραδιπλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν λυθεί αυτό το πρόβλημα ο Δήμαρχος θα κερδίσει πόντους αλλά και όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντυπωσιάστηκα ΚΑΙ ανατρίχιασα ΚΑΙ ένιωσα δέος ΚΑΙ βγάζω ΚΑΙ το καπέλο στον μέγα ευεργέτη της Αλμωπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή ρε Μπατση εσύ τους έδιωξες? Μπράβο! Αν ξανάρθουν δηλαδή, εσύ θα τους φέρεις ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχα γελαω... Σαμψωνιδης εδώ!!! Έχω αποδείξεις εισαγγελικές αποφάσεις και ότι άλλο θέλετε!!! Αν κάποιος πιστεύει ότι ο δήμαρχος τους έδιωξε ας συνεχίσει να ζει στο ροζ συννεφάκι του.. έως τότε όσοι αναγνώρισαν αυτά που έκανα ξέρουν και ακριβος τι έγινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365