Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 16/9 Κριός 


Μπορείτε να πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, αγαπητοί Κριοί… Αρκεί να απομακρυνθείτε από κάθε περισπασμό και να οξύνετε την εστίασή σας! Θα είστε ασταμάτητοι, υπό την σπάνια σύμπραξη του δημιουργικού Ήλιου με τον στιβαρό Πλούτωνα στον Οίκο σας της καριέρας.
Η συγκυρία θα φορτίσει τις επαγγελματικές προοπτικές, γι’ αυτό τολμήστε να γνωστοποιήσετε τη θέση σας αλλά και τις ιδέες σας. Αξιοποιήστε την επιρροή σας στους άλλους! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, από κάθε υπέρτατο όριο σας χωρίζει μόνο η προθυμία να πιστέψετε στον εαυτό σας!
Μια σπάνια σύμπραξη του ζωοδότη Ήλιου με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, φορτίζει τη δημιουργικότητα και τα οράματά σας. Τώρα θα βλέπετε τις ευκαιρίες και τις επιλογές, ακόμα και εκεί που οι άλλοι θα βλέπουν εμπόδια.
Μην περιμένετε να συγκεντρώσετε όλα τα στοιχεία και τις λεπτομέρειες, προχωρήστε μπροστά με αυτοπεποίθηση! 

ζώδια σήμερα 16/09 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, δεν χρειάζεται να είστε σε επαγρύπνηση 24 ώρες το 24ωρο! Θα ευεργετηθείτε αν το δοκιμάσετε τώρα, υπό τη σπάνια ευθυγράμμιση του ατομιστή Ήλιου με τον αλχημιστή Πλούτωνα στους τομείς σας των θεμελίων και της εσωστρέφειας. Υιοθετήστε μια πιο διακριτική στάση έναντι της κοινωνικότητας, μείνετε πιο κοντά στη βάση σας κατά το δυνατόν. Ίσως η συγκυρία να κεντρίσει κάποια έντονα συναισθήματα, που δεν θα θέλετε να «αναβληθούν» δημοσίως! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μια σχέση σας προσεγγίζει το σημείο του «μέσα ή έξω»! Και την ατμόσφαιρα θα εντείνει μια συνάντηση  ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα, που γίνεται δύο φορές ετησίως. Οι δύο ισχυροί πλανήτες κεντρίζουν τις επικοινωνίες και τις σχέσεις σας, γι’ αυτό θα νιώσετε έτοιμοι να εκφράσετε τις εσώτερες αλήθειες σας. Ωστόσο, πρέπει να παραμείνετε ανοικτόμυαλοι και δεκτικοί για τις θέσεις της άλλης πλευράς! 

ζώδια σήμερα 16/09 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, δραστηριοποιηθείτε όσο ο ήλιος λάμπει… Και αν συννεφιάσει, προκαλέστε βροχή! Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να δοκιμάσετε μία από τις πολλές ιδέες σας, για να δείτε αν έχει τις προοπτικές που νομίζετε. Ο Ήλιος που σας κυβερνά, βρίσκεται στην πρακτική Παρθένο και τον τομέα σας των οικονομικών. Από εκεί λαμβάνει τις υποστηρικτικές δονήσεις του διεισδυτικού Πλούτωνα στη ζώνη σας της δουλειάς και των υπηρεσιών. Επειδή είστε σε εγρήγορση για να κάνετε κινήσεις, φροντίστε να μην αρκεστείτε σε εικασίες… Να έχετε τα πάντα σε σειρά πριν πραγματοποιήσετε τολμηρούς ελιγμούς! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Δεν χρειάζεται να πιεστείτε για κανένα θέμα σας, αγαπητοί Παρθένοι! Χάρη σε μια ενδυναμωτική σύμπραξη του ισχυρού Πλούτωνα με τον Ήλιο στο ζώδιό σας, θα σας ευνοήσει κάθε διαφορετική προσέγγιση. Θα δείτε ότι μπορείτε να κερδίσετε πρόσωπα και πράγματα, χωρίς να προσπαθήσετε εσείς να τα φέρετε με το μέρος σας. Ακούστε τις θέσεις των άλλων και ανταποκριθείτε με ενδιαφέρον… Αλλά χειριστείτε τις υποθέσεις σας με όποια προσέγγιση θέλετε! 

ζώδια σήμερα 16/09 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, μπορεί να χαραμίσετε άδικα τον χρόνο σας στην «περίμετρο» κάποιων ομάδων ή συναντήσεων… Γιατί θα κερδίσετε περισσότερα, αν ακούτε περισσότερο και μετέχετε λιγότερο! Ο εγωπαθής Ήλιος διαμένει στον ενδοσκοπικό 12ο Οίκο σας των χαμηλών ταχυτήτων. Λόγω της σύμπραξής του με τον διεισδυτικό Πλούτωνα, θα σας δώσει περισσότερη χαρά η απορρόφηση πληροφοριών παρά η έκφραση της γνώμης σας. Φυσικά και θα διατηρήσετε την εμπλοκή σας σε κάθε εγχείρημα, αρκεί να το κάνετε από όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απόσταση! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Προσέξτε τον σκεπτικισμό σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Ενίοτε αποτελεί το όπλο σας, γιατί δεν παρασύρεστε σε σκιώδεις καταστάσεις ή από επίδοξους κόλακες. Όμως υπό τη συνάντηση του Ήλιου με τον διερευνητικό Πλούτωνα που σας κυβερνά, ίσως δεν αντιλαμβάνεστε πόσο διστάζετε σε αρκετούς τομείς. Αν κάτι δεν είναι άκρως ριψοκίνδυνο, λειτουργήστε με το σκεπτικό ότι όλα θα πάνε καλά. Και αν δεν πάνε, τότε μπορείτε να πάρετε ξανά την αμυντική στάση σας! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, αγαπητοί Τοξότες! Μην περιμένετε να σας ζητηθεί για να πείτε τη γνώση σας, είστε κυρίαρχοι στην επαγγελματική σας αρένα. Φροντίζει γι’ αυτό η σπάνια σύμπραξη του ζωοδότη Ήλιου με τον ανατρεπτικό Πλούτωνα, στους τομείς σας της δημιουργικότητας και των οραμάτων. Ορμήστε σε κάθε ευκαιρία που θα διαισθανθείτε, ακόμα κι αν συνήθως δεν έχετε καλό έλεγχο στις παρορμήσεις σας… Τώρα αρκεί να είστε πιο προσεκτικοί, για να μην πείτε παραπάνω απ’ όσα χρειάζεται! .

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Κρατήστε υπό έλεγχο τον ενθουσιασμό σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η αυτοπεποίθησή σας εκτοξεύεται, χάρη σε μια σπάνια σύμπραξη του Ήλιου στον οραματιστή 9ο Οίκο σας με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Έχετε την ώθηση να παλέψετε για τις απόψεις σας, χωρίς να αναμένετε να αλλάξει ο κόσμος σας από μόνος του… Μπορείτε να δείτε μαγικές εξελίξεις, αρκεί να είστε συνεπείς και να ερευνάτε πριν προχωρήσετε! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αναβάλετε τα πιθανά σχέδια να πιέσετε καταστάσεις, αγαπητοί Υδροχόοι! Αν κάποιες στιγμές μπορείτε να ορμήσετε, τώρα χρειάζεστε παρατήρηση και ευελιξία. Αυτό απαιτεί μια σπάνια σύμπραξη του αναλυτικού Ήλιου με τον διεισδυτικό Πλούτωνα, στις πιο εσώτερες και διαισθητικές πτυχές σας. Να ξέρετε ότι αυτά που δεν θα πείτε, μπορούν να κάνουν πραγματικά θαύματα! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Η δημοτικότητά σας εκτοξεύεται, αγαπητοί Ιχθύες! Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον ικανό Πλούτωνα στις ζώνες σας των ανθρωπίνων σχέσεων. Τώρα αφήστε την ανάγκη σας να αναλύετε τα πάντα και αδράξτε τη μέρα, για να κάνετε προσεγγίσεις και να αποκτήσετε συμμάχους σε όλους τους τομείς. Αναβαθμίστε την εικόνα σας ακόμα και στα διαδικτυακά προφίλ, βρείτε τρόπους να προωθήσετε τον εαυτό σας και τις θέσεις σας. Όσο πιο ψηλά ανεβάσετε τον πήχη των φιλοδοξιών σας, τόσο πιο πολλά θα πετύχετε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365