Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Από τον Εδεσσαϊκό στον Ολυμπιακό

Ανακοίνωση

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Απόστολου Γκόγκου στον Ολυμπιακό. 

Ο νεαρός αθλητής που προέρχεται από την Ακαδημία του Συλλόγου κατάφερε και ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του, τόσο ως αριστερό μπακ όσο και σαν στόπερ στην Κ14 του Εδεσσαϊκού,κατάτάσοντας τον εαυτό στις πρώτες επιλογές των ερυθρόλευκων,μια μεταγραφή που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και θα αγωνίζεται πλέον με την Κ15 του Ολυμπιακού. 

Το έργο της Ακαδημίας του Εδεσσαϊκού αποδίδει καρπούς τα τελευταία χρόνια,έχοντας ως στόχο την ανάδειξη και προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστων στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365