Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Εισήγηση λοιμωξιολόγων: Στο “κόκκινο” Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κιλκίς και Χαλκιδική

Αναμένεται η ανακοίνωση των μέτρων από την Πολιτική Προστασία
Στο «κόκκινο» περνάει η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, το Κιλκίς και η Χαλκιδική, σύμφωνα με πληροφορίες του skai.gr.


Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που επικαλείται το skai.gr, αναφέρεται ότι η επιτροπή εισηγήθηκε σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, οι πολίτες να εισέρχονται μόνο με 3 προϋποθέσεις: με πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή νόσησης, ή rapid test. 


Αναμένεται η ανακοίνωση των μέτρων από την Πολιτική Προστασία.

3 σχόλια:

  1. Ρε ξευτηλες σάς πληρώνουμε για τής υπηρεσίες αυτές τις γαμενες κι εσείς απαγορεύεται νά μπούμε, αυτό κι αν δεν είναι χουντικό, αλλά νά ξέρετε όταν θά μιλήσουν οι κάλπες θά δείτε πού θά πάτε, ντροπή σας τό ξευτηλισατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήθελα να πω ότι όταν ζητάτε λεφτά από αυτόν τον ανεμβολιαστο τα περνετε, άντε εξαφανιστειτε από την ζωή μας μας τα κάνατε τσουρέκια για να μήν πω τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θά ήθελα να ήξερα όταν με το καλό τελειώσουν Όλα αυτά ή κυρία Παγώνη τί θά κάνει πού κάθε μέρα είναι σέ αυτά τα απίθανα κανάλια, παιδιά θά έχει μεγάλη στέρηση, αλλά ξέχασα έχει νά κάνει διαφημίσεις σέ ρούχα,γιαλια φίρμας, ξέρετε μου θυμίζει μία κακία μάγισσα στα παιδικά περιοδικά έχει καί μια στριγγλη φωνή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365