Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Δ. Μπίνος: Συγχαρητήρια στο νέο Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Πέλλας Πέτρο Ζέρζη

Δελτίο Τύπου

Συγχαρητήρια στο νέο Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Πέλλας Πέτρο Ζέρζη, έδωσε πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» Δημήτρης Μπίνος, κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο ίδιος διετέλεσε τα προηγούμενα χρόνια Αντιπρόεδρος της Αναπτυξιακής Πέλλας και με αφορμή τη νέα σύνθεση του Δ.Σ. ευχήθηκε στον κ. Ζέρζη καλή δύναμη και συνεργασία με τους Δημάρχους και τον Αντιπεριφερειάρχη του Νομού Δάνη Τζαμτζή.

Μάλιστα, ο κ. Μπίνος αναφέρθηκε και στα έργα τα οποία εγκρίθηκαν από την Αναπτυξιακή Πέλλας κατά τη θητεία του και συγκεκριμένα την αγροτική οδοποιία στο κτηνοτροφικό πάρκο του Γαρεφείου και τις παιδικές χαρές στα χωριά του Δήμου μας, με την ευχή ότι σύντομα θα προχωρήσει η υλοποίησή τους και θα αποδοθούν στην κοινωνία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365