Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στις σχολικές μονάδες της Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση:


Ο αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι μια ημέρα που θα μας κάνει να χαιρόμαστε και τότε που ήμασταν παιδιά και τώρα ως γονείς. Ο ήχος του πρώτου κουδουνιού πάντα θα συμβολίζει το νέο ξεκίνημα και θα μας γεμίζει αισιοδοξία.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές,τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς καλή, ευλογημένη και ασφαλή σχολική χρονιά!


Διαβάστε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Γιάντση:


Καλή σχολική χρονιά!

Ας  είναι η φετινή χρονιά η αρχή για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Το αγαθό της υγείας έχουμε καταλάβει όλοι πλέον ότι είναι το υπέρτατο όλων.

Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ, επιτέλους οι νέοι μας μετά από 1.5 χρόνο που ήταν υποχρεωμένοι να είναι καθηλωμένοι σε "οθόνες" να καταλάβουν ότι η πραγματική ζωή είναι μακριά από αυτές και ίσως να ήρθε η ώρα της απεξάρτησης τους από κάθε είδους οθόνη.

Σήμερα είχα την χαρά και την τιμή να παραβρεθώ μαζί με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Δημητριο Βεσκο στον αγιασμό των λυκειακών μονάδων της πόλης της Αριδαίας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365