Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Νίκησε και άρεσε ο Αλμωπός στην συμπρωτεύουσα

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Φιλική νίκη γοήτρου πέτυχε ο Αλμωπός στην συμπρωτεύουσα, επικρατώντας με σκορ 1-0 του αξιόμαχου και ενισχυμένου μεταγραφικά, Μακεδονικού.

Ήταν ένα παιχνίδι δοκιμών και τίποτα παραπάνω για τους δύο προπονητές, Γιώργο Αμανατίδη του Μακεδονικού και Γιώργου Τυριακίδη του Αλμωπού, που είδαν τις προσπάθειες των παικτών τους και έβγαλαν τα δικά τους χρήσιμα συμπεράσματα.

Όλα κρίθηκαν όσον αφορά τον τελικό νικητή της αναμέτρησης, με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 49’, όταν ο Σάββας Σαμαράς αξιοποίησε την σέντρα του Στέργιου Παρασκευά και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, χαρίζοντας παράλληλα την νίκη στον Αλμωπό.

Διαιτητές ήταν οι κ.Τζίκας, Τοροσιάδης, Φακανάς (Μακεδονίας)

Οι συνθέσεις:


ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης)

Γουναρίδης, Χασάνογλου, Μπενάκης, Δοξάξης, Σαραγιώτης, Βασιλείου, Ζαννάκης, Καράμπελας, Μπόικα, Γαρύφαλλος, Τσουκάνης.

Αγωνίστηκαν στην επανάληψη και οι Γρηγοριάδης, Νιάνιος, Βασιλάκης, Παπαδόπουλος, Μαρνέρης, Νατσιόπουλος, Κυρανάς, Δαλκίδης.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης)

Παϊτέρης, Αδαμίδης, Σέχου, Καράμπελας, Ασλαμπάλογλου, Μπακούτσης, Παρασκευάς, Πρίκας, Γκαγιέγκος, Βλάνταν, Γιουκούδης.

Αγωνίστηκαν στην επανάληψης και οι Χατζηαδαμίδης, Σουλιώτης, Ναζίφογλου, Τριανταφυλλάκης, Σαμαράς, Πέττας, Κέρθι, Κανελλάκης.

2 σχόλια:

  1. Ναι αλλά θέλει ακόμα δουλειά για νά δέσει η ομάδα, θέλει τόν χρόνο τής διότι έχει πολλά νέα πρόσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365