Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Η στιγμή που ο Πολάκης κάνει το εμβόλιο: «Καλή ανοσία», λέει η νοσοκόμα «Σε καλή μεριά!» της απαντά (βίντεο)

Δείτε το βίντεο
Ανάρτηση για τον εμβολιασμό του, συνοδευόμενη μάλιστα από φωτογραφία του να εμβολιάζεται, έκανε μετά την αποκάλυψη του Αλέξη Τσίπρα, ο Παύλος Πολάκης.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε ότι έκανε το εμβόλιο όχι κατόπιν πίεσης ή εκβιασμών αλλά «από προσωπική του επιλογή».
Σημειώνει ότι έκανε το εμβόλιο που έχει την ψηλότερη προστασία από βαριά νόσηση, δηλαδή εκείνο της Pfizer, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις θέσεις που εξέφραζε και έχουν προκαλέσει αντιδράσεις.

Στην σχετική ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Πολάκης ισχυρίζεται καταρχάς ότι έκανε το εμβόλιο γιατί:

-Είμαι στα 56-57 με κάποια προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια .


-Είμαι ενεργός γιατρός και είμαστε μπροστά σε τέταρτο κύμα τους επόμενους μήνες.

-Κάνοντάς το, τώρα, θα έχω ανοσία τους επόμενους μήνες που θα είναι η όξυνση (δυστυχώς πολλοί συνάδελφοι έχουν όπως φαίνεται από τις εξετάσεις αντισωμάτων που κάνουν ,μηδενική προστασία μετά από 6-8 μήνες)

-Έκανα αυτό που φαίνεται να έχει την ψηλότερη προστασία από βαριά νόσηση για την παραλλαγή δέλτα που τώρα είναι κυρίαρχη (Το Pfizer δηλαδή που προσφέρει μια κάλυψη της τάξης του 43% όπως φαίνεται από επιστημονικές ανακοινώσεις στο Ισραήλ στην Αγγλία και αλλού )

Με την δήλωσή του υποστηρίζει ακόμη ότι εμβολιάστηκε, αφού μελέτησε όλα τα δεδομένα, ότι αδίκως δεχόταν επιθέσεις με την κατηγορία ότι είναι αντιεμβολιαστής-


«δέχομαι επιθέσεις γιατί ασκώ οξύτατη κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης και στον τρόπο που αντιμετωπίζει την πανδημία με τους 14.000 νεκρούς, τους 9.000 εκτός ΜΕΘ, με τη μη ενίσχυση του ΕΣΥ ,την απουσία τεστ και πρωτοβάθμιας ,τα ΜΗ μέτρα σε μέσα μαζικής μεταφοράς και εργασιακούς χώρους ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ τη ΜΗ ΧΡΗΣΗ των Μονοκλωνικών αντισωμάτων που θα έσωναν τις μισές ζωές από αυτές που χάσαμε!!»

«Δεν είμαι αντιεμβολιαστής… Το έκανα αφού το μελέτησα. Τώρα θα έχω ανοσία τους επόμενους μήνες που θα είναι η όξυνση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή στου στα social media.


Μάλιστα, ανέβασε και σχετικό βίντεo από τη στιγμή του εμβολιασμού του, όπου η νοσοκόμα, αφού του έχει κάνει το εμβόλιο λέει «καλή ανοσία» και εκείνος απαντάει: «Σε καλή μεριά!».



3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365