Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Συνεχίζει στην Μεγαλόνησο ο Κώστας Κυριακίδης

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος
Στην Κύπρο συνεχίζει την καριέρα του ο Αψαλιώτης στην καταγωγή, Κωνσταντίνος Κυριακίδης, πιό γνωστός με το προσωνύμιο Οκκάς στους φίλους του ποδοσφαίρου.

Όπως φαίνεται ο δυναμικός άσος βρήκε την Ιθάκη του στην Μεγαλόνησο και μετά την περσινή επιτυχημένη παρουσία του στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, ήρθε η πρόταση από την Ομόνοια Αραδίππου, την οποία ο 27χρονος άσος αποδέχθηκε.

Δείτε τι αναφέρουν τα Κυπριακά μέσα ενημέρωσης για την μεταγραφή του:

«Την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κυριακίδη από την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, ανακοίνωσε η Ομόνοια Αραδίππου, ντύνοντας έτσι στα «μπλε» τον Ελλαδίτη κεντρικό αμυντικό.
Η ανακοίνωση της Ομόνοιας Αραδίππου:
Η Ομόνοια Αραδίππου ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Ελλαδίτη κεντρικό αμυντικό Κωνσταντίνο Κυριακίδη. Ο Κωνσταντίνος Κυριακίδης την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, ενώ στο παρελθόν κατέγραψε πέραν των 80 συμμετοχών στην Β Εθνική Ελλάδος με τελευταίο του σταθμό τη Νίκη Βόλου.
Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στην οικογένεια της Ομόνοια Αραδίππου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365