Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Ισόπαλοι Εθνικός και Εδεσσαϊκός στην Ν.Τραπεζούντα

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος
Σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έγινε στο γήπεδο της Ν.Τραπεζούντας στα Γιαννιτσά ο τοπικός Εθνικός και ο Εδεσσαϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Το αποτέλεσμα είχε μικρή σημασία, καθώς οι προπονητές Αντώνης Πέσιος και Άγγελος Ζαζόπουλος, είδαν αυτά που ήθελαν και φυσικά διαπίστωσαν την κατάσταση, στην οποία βρίσκονται οι παίκτες τους, μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι που έδειξε την δυναμική των δύο ομάδων.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι του Εθνικού προηγήθηκαν με σκορ 2-0 χάρη σε τέρματα των Κώστα Καπουσούζη στο 18’ και Σιδέρη Γκουγκουλούδη στο 65’, για να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι του Εδεσσαϊκού στο 78’ με τον Χριστόφορο Αταλασίδη και στο 85´ με τον Λευτέρη Ροδοβίτη για το τελικό 2-2.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ντίνος Σίδηρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365