Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Πέτρος Ζέρζης νέος Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Πέλλας - Δείτε όλο το Δ.Σ.

Δελτίο Τύπου

Την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της εταιρείας "Αναπτυξιακή Πέλλας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ (ΑΝ.ΠΕ)", πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την συγκρότηση σε σώμα για την επόμενη τετραετία.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συναίνεσης και αγαστής συνεργασίας όσον αφορά τους στόχους και τις επιδιώξεις της εταιρείας για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της στην υλοποίηση των εγκεκριμένων συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων της.


Το ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα με την παρακάτω μορφή:  


ΖΕΡΖΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ


ΓΙΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ


ΣΤΑΜΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΛΛΑΣ


ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ


ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΜΕΛΟΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΛΑΣ


ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΛΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΠΑΣΣΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΛΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ


ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΙΩΑΝΝΑ ΜΕΛΟΣ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΛΛΑΣ


ΓΚΙΟΥΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ 


Δήλωση του προέδρου


Ο νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Πέτρος Ζέρζης σε δήλωσή του ανέφερε: 

«Επιλέχτηκα από τα μέλη του ΔΣ για τη θέση της Προεδρίας της Εταιρείας. Έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης που αναλογεί στη θέση αυτή, δηλώνω ότι χρειάζεται να εργαστούμε όλοι μας (μέλη Δ.Σ. και στελεχιακό δυναμικό), με κυρίαρχο και βασικό στόχο την ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης και την προώθηση αναπτυξιακών προγραμμάτων που θα συμβάλουν άμεσα στην τοπική αγορά, τον πολιτισμό και την κοινωνία. 

Το έργο της ΑΝ.ΠΕ έως σήμερα είναι εξαιρετικό, εδώ και δεκαετίες, με επιτυχή βήματα και υψηλά αποτελέσματα στην αξιοποίηση κονδυλίων από την υλοποίηση των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων. 

Είμαστε λοιπόν πανέτοιμοι, να προχωρήσουμε με βήμα δυναμικό για μια νέα αναπτυξιακή περίοδο, όπου η ΑΝ.ΠΕ θα επιδιώξει μία ισόρροπη ανάπτυξη στην Πέλλα, με δυναμική προώθηση των δημόσιων και ιδιωτικών κοινωνικό-οικονομικών συμφερόντων και με αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών δυνατοτήτων στην περιοχή μας.  

Με πολύ δουλειά και καλές συνεργασίες, σε όλους όσους εμπλέκονται άμεσα και έμμεσα, το εγχείρημα είναι εφικτό. Εξάλλου, αυτό έχει αποδείξει η μέχρι τώρα πορεία της Εταιρείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365