Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Mad Clip: Συγκλονιστικό βίντεο με τον Light στο σημείο του δυστυχήματος

Δείτε το βίντεο

Δεν τα κατάφερε τελικά ο τράπερ Mad Clip, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή έπειτα από πολύ σφοδρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου.


Η πρόσκρουση ήταν τόσο σοβαρή που χρειάστηκαν δύο ώρες για να απεγκλωβιστεί ο καλλιτέχνης. Όπως αναφέρει το ethnos.gr, o 34χρονος διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας σε εξαιρετικά πολύ κατάσταση, ωστόσο δεν τα κατάφερε και σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στην τηλεόραση του OPEN λίγη ώρα αργότερα, κατέληξε. Στο αυτοκίνητο δεν επέβαινε άλλος επιβάτης.


Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα οπού και απεγκλώβισαν τον οδηγό χωρίς τις αισθήσεις του.


Στα social media κυκλοφορεί ένα συγκλονιστικό βίντεο με τον κολλητό του Mad Clip, Light απο το σημείο του τροχαίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365