Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Mad Clip: Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός ράπερ – Άμορφη μάζα το αυτοκινήτό του

Μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Την τελευταία του πνοή ύστερα από σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή, στο ύψος της Βουλιαγμένης, άφησε τα ξημερώματα της Πέμπτης (02.09.2021) ο γνωστός ράπερ Mad Clip.


Η είδηση πως ο 34χρονος ράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο έχει σοκάρει τους πάντες, όχι μόνο τους φίλους και τους συνεργάτες του με τους οποίους ήταν μαζί σε γάμο λίγη ώρα πριν το αυτοκίνητό του πέσει σε κολώνα αλλά και στους θαυμαστές του, πολλοί από τους οποίους μόλις έμαθαν το νέο έσπευσαν στο σημείο όπου ο Mad Clip ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Όλα έγιναν στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης και ενώ ο Mad Clip κινούνταν με την Porsche του στην παραλιακή, στο ρεύμα από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα.

Και ενώ βρισκόταν στη λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στο σημείο της μεγάλης ευθείας προς τη Γλυφάδα, το αυτοκίνητο του Mad Clip «καρφώθηκε» σε κολώνα φωτισμού. Πιθανολογείται πως ο γνωστός ράπερ είχε αναπτύξει ταχύτητα, αφού στο δρόμο υπάρχουν ίχνη από το φρενάρισμα, στην προσπάθειά του να ανακόψει την πορεία του αυτοκινήτου. 

Όταν έπεσε στην κολώνα, το αυτοκίνητο του Mad Clip έριξε την κολώνα και στη συνέχεια συνέχισε έως ότου να σταματήσει σε ένα δέντρο. Από την σφοδρή πρόσκρουση το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, με τον 34χρονο ράπερ να εγκλωβίζεται στα συντρίμμια.

 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα που έφτασαν στο σημείο χρειάστηκαν δυο ώρες για να απεγκλωβίσουν τον Mad Clip από την άμορφη μάζα σιδερικών, στην οποία είχε μετατραπεί τη πολυτελής Porsche.


Όταν τελικά περίπου στις 4 τα ξημερώματα τον απεγκλώβισαν, ο Mad Clip μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Ασκληπιείο της Βούλας. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του σε ηλικία μόλις 34 ετών.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365