Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Τα νέα του Αερωπού Έδεσσας Mandynamic

Συμπληρώθηκαν σήμερα 5 εβδομάδες από την έναρξη της προετοιμασίας

Συμπληρώθηκαν σήμερα 5 εβδομάδες από την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του Mandynamic Αερωπού Έδεσσας.


Πέντε εβδομάδες με αρκετές δυσκολίες από τραυματισμούς αθλητών, με καθυστερήσεις στις αφίξεις των ξένων παιχτών λόγω διαδικαστικών.

Αλλά και 5 εβδομάδες γεμάτες διάθεση και ωριμότητα από την πλευρά όλων των παιχτών οι οποίες γεμίζουν αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία όλο τον προπονητικό team και ιδιαίτερα την κεφαλή αυτού τον προπονητή Αλέξανδρο Ταρινίδη.

Το φετινό ρόστερ αποτελείται επιπλέον από 9 νέες προσθήκες και 5 παίχτες από τα τμήματα υποδομών.

Η ομάδα δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις αλλά και στα φιλικά για να βρεί την ομοιογένεια της.

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 6 φιλικά από τα οποία βγήκαν χρήσιμα αποτελέσματα, ελέγχθηκαν δυνατότητες αλλά και αδυναμίες!


Καμία αρχή δεν είναι εύκολη αλλά στο τέλος πάντα ανταμείβεσαι για τις προσπάθειες σου..

Mandynamic Αερωπός Έδεσσας

Μαζί μπορούμε να κερδίσουμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365