Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Π.Ε. Πέλλας: Φλερτάρει με mini lockdown

Αναλυτικά
Συνεχής είναι η άνοδος των νέων κρουσμάτων Covid-19 στην Π.Ε. Πέλλας, με τα 73 σημερινά κρούσματα να αποτελούν ρεκόρ τους τελευταίους 5 μήνες.

Θυμίζουμε πως ο Νομός βρίσκεται στο πορτοκαλί επίπεδο του χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και φλερτάρει έντονα με το κόκκινο επίπεδο που θα οδηγήσει σε mini lockdown. Η αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες 14 μέρες είναι πολύ μεγάλη, με τον Δήμο Πέλλας να έχει τα πρωτεία. Από 1η Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα έχουν εντοπιστεί 578 νέα κρούσματα, ενώ το αντίστοιχο νούμερο στις 10/9 ήταν 487 και στις 3/9 ήταν 427

Στα Νοσοκομεία της Πέλλας υπάρχει αύξηση στις νοσηλείες, με πάνω από 35 άτομα να νοσηλεύονται και περίπου το 95% εξ αυτών να είναι ανεμβολίαστοι.

Ο νέος χάρτης υγειονομικής ασφάλειας αναμένεται να επικυρωθεί μέχρι αύριο και ελπίζουμε ο Νομός Πέλλας να παραμείνει στο πορτοκαλί επίπεδο. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Για τις κόκκινες περιοχές, προβλέπεται απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, καθώς και απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

Δείτε αναλυτικά τα ημερήσια κρούσματα από πρώτη Σεπτεμβρίου:


1 Σεπτεμβρίου 28



2 Σεπτεμβρίου 33



3 Σεπτεμβρίου 32



4 Σεπτεμβρίου 30



5 Σεπτεμβρίου 21



6 Σεπτεμβρίου 32



7 Σεπτεμβρίου 58



8 Σεπτεμβρίου 52



9 Σεπτεμβρίου 51


10 Σεπτεμβρίου 42


11 Σεπτεμβρίου 44


12 Σεπτεμβρίου 43


13 Σεπτεμβρίου 39


14 Σεπτεμβρίου 73

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365