Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη: “Οι πόνοι της ψυχής δεν επουλώνονται” (video)

Δείτε το βίντεο

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την επίθεση που δέχτηκε με οξύ, έδωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.


Φορώντας την μάσκα – προσωπείο, η Ιωάννα συναντήθηκε με την Κατερίνα Καινούργιου και μίλησε με θάρρος για τον γολγοθά της.


Εν αναμονή της δίκης της δράστριας, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για τη δύσκολη ζωή της μετά την επίθεση με οξύ, για την ταλαιπωρία και τα χειρουργεία, αλλά εξέφρασε και την ελπίδα της ότι κάποια στιγμή θα μπορέσει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.


Αν και ξεκαθάρισε ότι “Οι πόνοι της ψυχής δεν επουλώνονται”.


Συγκινημένη από τη στήριξη του κόσμου


Ακόμα, η Ιωάννα μίλησε για την αγάπη και τη στήριξη που εισέπραξε όχι μόνο από την οικογένεια και τους φίλους της, αλλά και από εκατοντάδες, χιλιάδες ανθρώπους που δεν γνώριζε. Ανθρώπους που σήμερα τη νιώθουν “άνθρωπό” τους και θέλουν να τη δουν να δικαιώνεται…


Όπως λέει η ίδια στη συνέντευξη, το κύμα συμπαράστασης του κόσμου την έκανε πιο δυνατή και την βοήθησε να αντιμετωπίσει όλο αυτό που περνά και να σταθεί στα πόδια της.


Σήμερα η Ιωάννα κοιτάζει μπροστά και είναι αποφασισμένη να ξαναπάρει τη ζωή της στα χέρια της.


«Το μεγαλύτερο ερωτηματικό ήταν το γιατί» τόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, λίγες μέρες μετά την παρουσία της στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι, εκεί όπου δεν εμφανίστηκε ποτέ η γυναίκα που της επιτέθηκε. «Απογοητεύτηκε και προσβλήθηκα» είπε αναφερόμενη στην απουσία της κατηγορούμενης, που δεν είχε το θάρρος να πάει στο δικαστήριο για να την αντικρίσει.


«Έλεγα στον εαυτό μου “δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι. Είναι σαν να έχεις πεθάνει”» αποκάλυψε και δεν έκρυψε ότι στο νοσοκομείο λύγισε πολλές φορές.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365