Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Ηρακλής - Αλμωπός Αριδαίας 1-2

Ηρακλής - Αλμωπός 1-2

Νικηφόρο ήταν το φιλικό τεστ για τον Αλμωπο Αριδαίας στο Καυταντζόγλειο, καθώς επικράτησε με σκορ 1-2 του Ηρακλή.

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε ο Αλμωπός στο 22' με τον Χρήστο Ρόβα να περνάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να πλασάρει εύστοχα, χωρίς όμως να πανηγυρίζει, ενώ αποθεώθηκε από τους φιλάθλους του Ηρακλή.

Ο Ηρακλής, ισοφάρισε στο 61' με τον Ματίας Τόμας, αλλά ο Αλμωπός κατάφερε να ξανά πάρει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση, μετά από εκτέλεση πέναλτι του Γιουκούδη που έγραψε το τελικό 1-2.

Οι συνθέσεις:
Ηρακλής: Παλαβράκης, Πανάγου, Μανωλάκης, Κωστούλας, Σγουρής, Πήλιος, Μ.Παπαστεριαννός, Ματίας Τόμας, Μασούρας, Βιτίνιο, Μπαστακός.

Αλμωπός Αριδαίας: Ντόκιτς, Πρίκας, Παρασκευάς, Σέχου, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Πέττας, Ρόβας, Μπακούτσης, Αδαμίδης, Γιουκούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365