Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Εμπορικός Σύλλογος Αριδαίας: Έναρξη προγράμματος κατάρτισης εργαζομένων ΛΑΕΚ 1-49

Δελτίο Τύπου

Ο Εμπορικός Βιοτεχνικός & Επαγγελματικός Σύλλογος Αριδαίας, ενημερώνει τους υπαλλήλους των επιχειρήσεων της Αλμωπίας, ότι ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος κατάρτισης εργαζομένων  σε μικρές επιχειρήσεις ΛΑΕΚ 1-49.

Δεδομένου ότι η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου προγράμματος έχει οριστεί για τις 20 Δεκεμβρίου 2021, καλούμε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν άμεσα με τον πρόεδρο του συλλόγου Γκλαβάκη Γεώργιο (6945-392382) ή τον γενικό γραμματέα Κοτσίδη Ευστράτιο (6937-214878), μέχρι τις 28 Οκτωβρίου 2021.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος 

Γκλαβάκης  Γεώργιος


Ο Γενικός  Γραμματέας

Κοτσίδης  Ευστράτιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365