Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Απόλλων 1960 Κρ. Βρύσης - Φίλιππος Γιαννιτσών 1-0 (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Επιστροφή στην ενεργό δράση και σε επίσημα παιχνίδια για την ομάδα του Απόλλωνα, μετά από ένα χρόνο και μάλιστα με μία νίκη πρόκριση !

Για το κύπελλο ο αγώνας απέναντι στον Φίλιππο Πενταπλατάνου, μία ομάδα που είχε την φήμη της οργανωμένης και δυνατής για την φετινή περίοδο και φυσικά μας το έδειξε και μέσα στο γήπεδο σήμερα, διεκδικώντας μαζί με τον Απόλλωνα την πρωτιά φέτος στον όμιλό τους στην Β΄ κατηγορία. 

Παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις στην απόδοση των δύο ομάδων, με τον Απόλλωνα να δείχνει καλά στοιχεία σε γενικές γραμμές, αποτελούμενος από ένα κράμα νέων ηλικιακά, αλλά και έμπειρων, ποδοσφαιριστών, που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον Απόλλωνα και μάλιστα σε εθνικές κατηγορίες, με τον προπονητή  της ομάδας Τσάτση Γιώργο να καλείτε να δημιουργήσει με το υλικό αυτό, τον νέο Απόλλωνα. Από το σημερινό παιχνίδι κρατείτε σίγουρα το θετικό αποτέλεσμα και η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, αλλά κα ι το βάπτισμα του πυρός για τους πιτσιρικάδες. Στην θετική εικόνα του παιχνιδιού επίσης και η ικανοποιητική προσέλευση των φιλάθλων στο δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης κάτι φυσικά που το έχει ανάγκη η ομάδα μας όσο ποτέ άλλοτε φέτος ιδιαίτερα. 

Επανερχόμενοι στον αγωνιστικό τομέα του αγώνα να πούμε ότι σχετικά γρήγορα άνοιξε το σκορ ο Απόλλωνας, στο 12ο με τον Παπαδόπουλο πετυχαίνοντας με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή ένα όμορφο τέρμα ανοίγοντας το σκορ σε 1 – 0 το οποίο και έμελλε να είναι και το τελικό. Από κει και πέρα δημιουργήθηκαν κάποιες φάσεις μπροστά στα καρέ των δύο ομάδων χωρίς κάποια μεγάλη ευκαιρία ! 

Η διαιτησία του κ. Κεσίσογλου με επόπτες τους κ.κ. Γ. Σηπάκης Γ., Βασιλειάδης Α. καλή σε γενικές γραμμές. 

Απολλων 1960 ΚΡ.ΒΡ. (ΤΣΑΤΣΗΣ Γ.): Συμεωνίδης, Τσέρμα, Κατσανίδης, Τσιρακίδης, Νήρας Κ. (21ο λ.τ. Νάτσας), Παπαχρήστου, Μιχαηλίδης, Γκώγκος Σ., Γκώγκος Δ. (65ο Σίμος, 82ο Μερτζάνης), Παπαδόπουλος Γ., Σκαπέρδας.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΥ (ΖΙΜΠΙΔΗΣ – ΔΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ): Καραγιάννης, Τσαρτσαράκης, Σιδηρόπουλος, Καρπάτσης, Δημητριάδης, Γιαλαμπούκης, Μουρούζης, Μουσιάδης, Γεροντίδης (Ντιούδης), Τσιτσούδης, Μητώνας


Δείτε τις φωτό:







Πηγή: facebook/Απολλων 1960 Κρυας Βρυσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365