Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Φιλική νίκη για τον Εδεσσαϊκό 2 - 1 τους Σαρακηνούς

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Με νικητή τον Εδεσσαϊκό τελείωσε η φιλική αναμέτρηση στο Ριζάρι με σκορ 2-1 εναντίον της Θύελλας Σαρακηνών.

Το παιχνίδι που αποτέλεσε χρήσιμο τεστ για τους δύο προπονητές, ήταν καλό και ικανοποίησε όσους φίλους του ποδοσφαίρου το παρακολούθησαν.

Στο 18’ ο Γκέσιος με εκτέλεση πέναλτι έβαλε μπροστά τους Πειρατές, για να απαντήσει με πανομοιότυπο τρόπο ο Κυζιρίδης στο 55’ και συο 80’ ο Ντόγος χάρισε την φιλική νίκη στους Τριαινοφόρους, που έχασαν πέναλτι στο 84’ με τον Μεληκιώτη.


Συνθέσεις:

Εδεσσαϊκός:(Άγγελος Ζαζόπουλος)

Τεντζέρης, Γκίνης, Καλαμπάκας, Μωυσίδης, Αβραμίδης, Γιαννόπουλος, Προύντσης, Κυζιρίδης, Ταουσιάνης, Σπαρτιάτης, Μεληκιώτης.

Αγωνσίζτηκαν και οι Βαλαβάνης, Ντόγος, Τεμερτζόγλου, Κεραμιδάς, Κόλεβ, Αταλασίδης, Μίσκος, Ροδοβίτης.


Θύελλα:(Αντώνης Σαπουντζής)

Μακρής, Κιουρτσίδης, Ουζούνης, Ματζανάς, Τούφας, Μουρίκι, Πούπης, Ντόγκαρης, Τράκας, Γκέσιος, Τσόρμπας.

Αγωνίστηκαν και οι Καραγιαννίδης, Μούλας, Σαπουντζής, Κόκλης, Ρώσσης, Θωμας Ε., Θωμάς Γ., Ιωάννου, Παπαδόπουλος, Ευθυμιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365