Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου η Κρύα Βρύση - Κέρδισε 2 - 1 την Αξό

Δείτε τις φωτό

Με φύλακες ΑΓΓΕΛΟΥΣ τον Σκαπέρδα & τον Βοτάρη συνεχίζει την όμορφη πορεία του φέτος ο ΄΄Πρίγκιπας του Κάμπου΄΄ !


Τι και αν κληρώθηκε μέσα στις 4 από τις 18 συνολικά ομάδες για να δώσουν έναν αγώνα συμπληρώνοντας έτσι τις 16 ομάδες της επόμενη φάσης του κυπέλλου !

Τι και αν ο σημερινός αντίπαλος αγωνίζεται φέτος στην Α1 κατηγορία ! 

Όταν αγωνίζεσαι με τα χρώματα της φανέλας του Απόλλωνα χαλυβδώνεσαι ως ποδοσφαιριστής, όπως συνέβη και σήμερα !

Ο Απόλλωνας έχει όμως φέτος και ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα ! Αποτελεί στην κυριολεξία μία δεμένη οικογένεια με έναν ανιδιοτελή σκοπό την επάνοδο της ομάδας μας εκεί που ανήκει ! 

Τα ΄΄βαριά΄΄ του ονόματα με εικόνες από εθνικά και επαγγελματικά πρωταθλήματα ( Βοτάρης, Σκαπέρδας, Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος Γ. Τσιρακίδης, Ιωαννίδης,) πλαισιωμένα από τους νεαρούς και χαρισματικούς, πρωταθλητές στα πρόσφατα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. ( Γκόγκος Δ., Γκόγκος Σ., Παπαχρήστου, Κατσανίδης, Γαβριηλίδης, ) και φυσικά τους μικρότερους ταλαντούχους της γενιάς των 17 - 16άριδων (Χ΄΄βασιλειάδη, Νάτσα, Τσέρμα, Συμεωνίδη, Νήρα, Μαντή, Μερτζάνη, Σίμο, Παπαδόπουλο Θ.) έχουν δημιουργήσει μία ομάδα απόρθητη, μία ομάδα με προοπτική τουλάχιστον τριετίας ! 

Στο σημερινό παιχνίδι τώρα που είχε αρκετά υψηλή ποιότητα, δύναμη εναλλαγή της μπάλας, μεγάλο πάθος, με ιδιαίτερο αγωνιστικό ενδιαφέρον κυρίως στο δεύτερο μέρος, σε αντίθεση με το πρώτο που δεν είχε πολλές φάσεις, έγινε ανάμεσα σε δύο ισάξιες ομάδες και σίγουρα κρίθηκε στις λεπτομέρειες .

Ο Απόλλωνας φάνηκε ποιο αποτελεσματικός στις τελικές του προσπάθειες, ενώ η Αξός που δημιούργησε και αυτή επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία των Κρυαβρυσιωτών, σταματούσε πότε από τον 16 χρονο Συμεωνίδη και πότε από τα δοκάρια.

7ο ο Πολατίδης από αριστερά θα πλασάρει προς την εστία με τον Συμεωνίδη να διώχνει πολύ σωστά με το πόδι του σε κόρνερ.

20ο  ο Σκαπέρδας παρακολουθώντας λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή την πορεία της μπάλας θα την ΄΄κλέψει΄΄ μέσα από τα πόδια αμυντικού ανατρέποντας τον όμως μέσα στην περιοχή χωρίς όμως να δείξει την ποινή ο διαιτητής δεχόμενος τις διαμαρτυρίες των Απολλωνιστών 

23ο φάση μέσα στα καρέ της Αξού η μπάλα δείχνει να χτυπάει σε χέρι αμυντικού ζητώντας και εδώ την εσχάτη των ποινών οι γηπεδούχοι, ο διαιτητής όμως είχε και εδώ αντίθετη άποψη.

43ο ο Πολατίδης θα εκτελέσει φάουλ από αριστερά και αρκετά μακριά από την εστία του Συμεωνίδη θα καταφέρει να στείλει την μπάλα στο πάνω μέρος της συμβολής των δοκών. 

48ο ο Πολατίδης και πάλι θα βρεθεί μόνος του με τον Συμεωνίδη στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλας από το κάθετο δοκάρι άουτ.

53ο ο Γκώγκος Δ. θα φύγει ταχύτητα στην επίθεση από δεξιά μπαίνοντας στην μεγάλη περιοχή και βλέποντας αριστερά του τον επερχόμενος Σκαπέρδα ουσιαστικά θα του προσφέρει το μισό τέρμα σημειώνοντας το ο τελευταίος με πλασέ ανοίγοντας το σκορ σε 1 - 0 .

66ο ο Σαρόγλου μετά από εκτέλεση κόρνερ των φιλοξενούμενων με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή θα εκμεταλλευτεί την ολιγωρία της άμυνας ισοφαρίζοντας σε 1 – 1.

71ο φάση διαρκείας στα καρέ της Αξού με το πλασέ του Νήρα και την πορεία του προ την εστία να την ανακόπτη την τελευταία στιγμή αμυντικός αποσοβώντας σίγουρο τέρμα.

74ο ωραία εκτέλεση κόρνερ του Πολατίδη πάνω από το τείχος στην δεξιά γωνία του Συμεωνίδη, με πολύ όμορφο τρόπο θα διώξει με τα χέρια σε κόρνερ ο νεαρός τερματοφύλακας του Απόλλωνα !

77ο ο Τσιρακίδης από δεξιά θα εκτελέσει κόρνερ στην καρδιά της άμυνας της Αξού η κεφαλιά του Γκόγκου Σ. προς τα πίσω θα φτάσει στον αδερφό του Δημήτρη και με την σειρά του αυτός θα την στείλει προς τον έμπειρο Βοτάρης το πλασέ του οποίου θα καταλήξει στα δίχτυα σημειώνοντας το 2- 1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. 

93ο ο Πολατίδης ως ο καλύτερος αλλά ταυτόχρονα και μοιραίος παίκτης των φιλοξενουμένων, από δεξιά θα μπει στην μεγάλη περιοχή για να βρεθεί τε τα τετ  με τον Συμεωνίδη, αλλά το πλασέ του θα βρει την ρίζα της αριστερής καθέτου δοκού του τερματοφύλακα, χαρίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στην διάρκεια του κανονικού αγώνα στον Απόλλωνα .

Η διαιτησίας του κ. Μιχαηλίδη με επόπτες τους κ.κ. Λαμπρίδη Παρούτογλου με λάθη. 

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΤΣΑΤΣΗΣ Γ.): Συμεωνίδης, Τσέρμα, Γαβριηλίδης, Μιχαηλίδης, Τσιρακίδης, Κατσανίδης (70 Γκόγκος Σ.), Νάτσας, Βοτάρης, Σκαπέρδας, Νήρας (86Ο Χ΄΄βασιλειάδης), Παπαχρήστου (48ο Γκώγκος Δ.)

ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ (ΛΙΤΟΒΟΛΗΣ Π.): Θωμαίδης Δ., Κέρτος, Σταυρίδης, Μπαλάκογλου, Κωνσταντίνου, Τρελόπουλος (Χ΄΄αλεξιάδης), Μουρατίδης, Σέλκου (79Ο θωμαίδης Ι.) , Καρατσαλίδης (60ο Φυντάνης), Ελευθεριάδης (Σαρόγλου), Πολατίδης















Πηγή: Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης/Facebook 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365