Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

ΦΩΤΟ: Απόλλων Κρ. Βρύσης - Ελπίδα Έδεσσας 2 - 1 / Στην επόμενη φάση ο Πρίγκιπας του Κάμπου

Δείτε τις φωτό

Ο Πρίγκιπας του Κάμπου πορεύεται φέτος με μόνιμα το βλέμμα του στην κορυφή !


Τι και αν η διαφορά των κατηγοριών ήταν δύο ( η Ελπίδα Έδεσσας αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία) ο Απόλλωνας μπήκε με δύναμη και αποφασισμένος για μία ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτο επιτυχίες, ξεκινώντας από το κύπελλο και κατακτώντας ήδη την πρόκρισή του στους 16 του κύπελου μετά την νίκη του σήμερα με 2 – 1 επί της Ελπίδας Έδεσσας ! 


Ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από καταρρακτώδη βροχή καθ΄ όλη την διάρκεια του, εντούτοις το θέαμα που είδαν οι λιγοστοί φίλοι του ποδοσφαίρου, ήταν αρκετά ικανοποιητικό, με φάσης και όμορφα τέρματα. 


Ο Απόλλωνας μπήκε δυναμικά δημιουργώντας ευκαιρίες και ανοίγοντας πρώτος το σκορ, δίνοντας όμως το δικαίωμα προς το τελεος του ημιχρόνου να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι και να ξεκινήσουν το δεύτερο μέρος με άλλον αέρα. Μετά τα μέσα όμως του 2ου ημιχρόνου ξαναπήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων οι Απολλωνιστές κατακτώντας την νίκη λίγο πριν την λήξη του αγώνα.


2ο ο Παπαδόπουλος σε άψογη συνεργασία με τον Σκαπέρδα θα τον βγάλει τε τα τετ με τον τερματοφύλακα της Ελπίδας τον οποίο δεν δυσκολεύτηκε να περάσει και αυτόν ανοίγοντας το σκορ σε 1 – 0.


42ο λάθος συνεννόηση στην άμυνα του Απόλλωνα έδωσε το δικαίωμα στον Μίσιο, έχοντας και την τύχη με το μέρος του, να ισοφαρίσει τον αγώνα αφού η μπάλα θα χτυπήσει στην πλάτη του (!!!) και αλλάζοντας πορεία να καταλήξει στα δίχτυα διαμορφώνοντας τον σκορ σε 1 – 1.


53ο ο Μίσιος θα φύγει από τ΄ αριστερά μόνον του μέσα στην μεγάλη περιοχή πλασάροντας στην αριστερή γωνία του Συμεωνίδη αλλά ο 16 χρονος ταλαντούχος τερματοφύλακας του Απόλλωνα με εκπληκτική απόκρουσή θα αποσοβήσει σίγουρο τέρμα για την Ελπίδα.


85ο ο Σκαπέρδας με μία ατομική προσπάθεια περνώντας ένα - δύο αντιπάλους του θα κερδίσει φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της Ελπίδας. Το φάουλ ανέλαβε να το εκτελέσει ο Παπαδόπουλος Γ. ο οποίος με μία εκτέλεση για ΄΄χάι λαιτς΄΄ αθλητικής εκπομπής θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ιορδανίδη, σημειώνοντας το τελικό 2 – 1 δίνοντας ταυτόχρονα και την πρόκριση στον ΄΄Πρίγκιπα του Κάμπου΄΄. 


Η Διαιτησία του κ. Λαμπριδη με επόπτες τους κ.κ. Παρούτογλου, Κεσίσογλου Κ. αρκετά καλή. 




ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡ.ΒΡ.(ΤΣΑΤΣΗΣ Γ.): Συμεωνίδης, Τσέρμα, Τσιρακίδης, Νήρας Κ. (90ο Μερτζάνης), Μιχαηλίδης, Γκόγκος Σ., (63ο Γκόγκος Δ.), Παπαδόπουλος Γ., Σκαπέρδας, Νάτσας (75ο Ιωαννίδης), Βοτάρης Α., Γαβριηλίδης. 


ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ : Ιορδανίδης, Παρίζας, Λότσι, Μητσόπουλος (57ο Γιούρτσης Γ.), Μπιλιοινιώτης, Ζάσκας (83ο Μακουλέας), Μπέσιος, Αποστολίδης, Γιούρτσης Κ. (54Ο Γέργης), Αρβανίτης, Μίσιος.










Πηγή: Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης/Facebook 

4 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ
    Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο τα λαθη πρεπει να μαθει τουλαχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365