Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

ΕΠΣ Πέλλας: Σημαντικές ανακοινώσεις για τους αγώνες Κυπέλλου και την κλήρωση της 2ης φάσης

Δείτε τις ανακοινώσεις

Δείτε τις ανακοινώσεις:


Κλήρωση 2ης φάσης κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας


Σας γνωρίζουμε ότι η κλήρωση της 2ης Φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4/10/2021 και ώρα 12.00 στα γραφεία της Ένωσης.

Καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι των σωματείων να παραστούν στην κλήρωση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ


Ενόψει των αγώνων του Σαββατοκύριακου 2-3/10/2021, ισχύουν τα παρακάτω :


Τα διαγωνιζόμενα σωματεία, θα πρέπει να προσκομίζουν στον διαιτητή:


α) τα νέα «ΑΣΠΡΑ» δελτία ποδοσφαιριστών.


β) την Κάρτα Υγείας ποδοσφαιριστή σε Ισχύ.


Επιπρόσθετα για την είσοδο των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων, θα πρέπει να προσκομισθεί στον ιατρό του αγώνα , η σχετική κατάσταση ( επισυνάπτεται ) των βεβαιώσεων εμβολιασμού, νόσησης, των rapid test, ή των self test για ανήλικους έως 17 ετών.


Η Ε.Π.Σ. Πέλλας ενημερώνει τα σωματεία της δύναμής της πως πριν την έναρξη των αγώνων και στο πλαίσιο τήρησης του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της Γ.Γ.Α, ο Υπεύθυνος Υγειονομικού Πρωτοκόλλου του κάθε σωματείου είναι υπεύθυνος ως προς τη συμπλήρωση της επισυναπτόμενης λίστας «ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ covid-19 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ/ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ» και μαζί με τα έντυπα αποδεικτικά που απαιτούνται ανά περίπτωση, με εξαίρεση τη διενέργεια self test, την παράδοση της στον Διαιτητή του αγώνα που αυτός με την σειρά του θα την καταθέτει στην Γραμματεία της ΕΠΣ Πέλλας.


Τα παραπάνω δικαιολογητικά πρέπει να διατηρούνται στο αρχείο για 4 μήνες.


Με αφορμή την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ εύχεται καλή αγωνιστική χρόνια σε όλα τα σωματεία .


Download: Λίστα υγεινομικής κατάστασης ποδοσφαιριστών, προπονητών, αξιωματούχων ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365