Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Το ντέρμπι στον ΑΣ Σεβαστιανά 2018 - Νίκησε 3 - 2 τον ΠΑΣ Ξιφιανής

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο των Σεβαστειανών, όπου η τοπική ομάδα επικράτησε στο ντέρμπι της ημέρας του ΠΑΣ Ξιφιανής με σκορ 3-2 και πήρε το τρίποντο της νίκης.

Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη με τους γηπεδούχους να είναι πιό προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια και με ηγέτη τον Παρασκευά Θεοδώρου, κατάφεραν να φτάσουν στην σπουδαία νίκη που τους δίνει ψυχολογία για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι παρά την ήττα τους άφησαν καλές εντυπώσεις και έδειξαν ότι σίγουρα θα είναι στο γκρούπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο, μέχρι το τέλος.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ στο 23’ με τον Παρασκευά Θεοδώρου, για να απαντήσει στο 35’ ο Αλέξης Αθανασιάδης για τον ΠΑΣ, φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Ο Παρασκευάς Θεοδώρου και πάλι στο 42’ έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους, που στο 68’ με τον Νίκο Χατζηβασιλειάδη κλείδωσαν την νίκη τους, παίρνοντας αέρα δύο τερμάτων.

Λίγο πριν το τέλος στο 89’ και πάλι ο Αλέξης Αθανασιάδης μείωσε για τον ΠΑΣ, που όμως δεν είχε τα χρονικά περιθώρια για να απειλήσει κι άλλο, με αποτέλεσμα την ήττα.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ζιώγλης, Δέλλιος, Ταγκαλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365