Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στους Προμάχους (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, πραγματοποιήθηκε στους Προμάχους ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα που εξεδόθη από τις Αρχές.


Τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, εκφωνήθηκε ο επετειακός λόγος και στη συνέχεια ακολούθησε το Τρισάγιο στο Μνημείο των Ηρώων του οικισμού.


Κατατέθηκαν στεφάνια από τους επίσημους φορείς και η τελετή έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο. 


Χρόνια Πολλά!















Πηγή: promahi-nea.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. Υπάρχουν και κάποιοι ιερείς στην καρατζοβα Που δεν περνουν μέτρα προστασίας κατά του κορονοιου και διαμαρτύρονται που οί γυναίκες δεν πάνε τά μωρά στην Εκκλησία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλη κακοήθεια από μέρους σου που το σχολιάζεις.
      Ντροπή σου

      Διαγραφή
  2. Λοιπόν,στις φωτογραφίες βλέπουμε τα παιδιά να τηρούν τους κανονισμούς και να είναι με μάσκες, τους ανθρώπους της δημοτικής αρχής να το παίζουν άρχοντες και να είναι από τους λίγους που δεν φορούν μάσκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365