Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

ΕΠΣ Πέλλας: Η τροποποίηση της προκύρηξης για την Α’ Κατηγορία, ανέρχονται 3 ομάδες, υποβιβάζονται 2 ομάδες

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Σε τροποποίηση όπως ήταν λογικό, προχώρησε η ΕΠΣ Πέλλας, στην προκύρηξη της Α’ Κατηγορίας, μετά την διαμοπρφωση ενός ομίλου με 12 ομάδες.

Ύστερα από τις έγγραφες παραιτήσεις των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ και ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ και λόγω των διαμορφωθεισών ειδικών συνθηκών, με την υπ’ αριθ 8/11-10-2021 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, το πρωτάθλημα διεξάγεται σε έναν (1) όμιλο των δώδεκα ομάδων (12).

Ολοκληρώνονται οι διπλοί αγώνες (α’ και β’ γύρος)  και σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων,  ισχύουν όσα αναφέρει  το άρθρο 20 του Κ.Α.Π.

Έτσι, οριστικοποιείται η κατάταξη των ομάδων από τη 1η θέση μέχρι και τη 12η  θέση.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις τρείς πρώτες θέσεις (1η, 2η και 3η θέση ) ανέρχονται στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022/2023.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο τελευταίες θέσεις (11η και 12η θέση) υποβιβάζονται στην Β ερασιτεχνική κατηγορία για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022/2023.

 

Η Α Κατηγορία για την περίοδο 2022/2023 θα απαρτίζεται από δέκα έξι  (16) ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365