Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Π.Α.Σ. Ξιφιανής - Νίκη Αξού 3 - 4 / Οι εντυπώσεις στον ΠΑΣ η πρόκριση στην Νίκη

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στην Ξιφιανή με την Νίκη Αξού να παίρνει την νίκη πρόκριση επί του τοπικού ΠΑΣ με το χορταστικό 4-3.

Δυο κατηγορίες χώριζαν τις ομάδες και αυτό φάνηκε στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν πιό αποτελεσματικοί και γνώριζαν τι ακριβώς έπρεπε να κάνουν για να πάρουν την πρόκριση, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κέρδισαν τις εντυπώσεις και έδειξαν ότι διαθέτουν ισχυρό σύνολο που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Β’ Κατηγορία.

Στο 21' ο Σέλγου έγραψε το 0-1, για να γίνει το 0-2 στο 54' από τον Καρρά (Μάγκα). Το παιχνίδι πήρε νεο ενδιαφέρον στο 49’ όταν έγινε το 1-2 από τον Φαφούτη, όμως ο Πολατίδης έδωσε ξανά αέρα δύο τερμάτων στους φιλόξενούμενους στο 62’ γράφοντας το 1-3. Στο 72' ο Παπαδόπουλος ξανάβαλε τον ΠΑΣ στο παιχνίδι γράφοντας το 2-3, όμως και πάλι ο Πολατίδης στο 80’ έγραψε το 2-4.

Στις καθυστερήσεις ο Αθανασιάδης εγραψε το 3-4 διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Κεσίσογλου Γ., Χατζηλιόντας, Σουλιώτης.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:
























































2 σχόλια:

  1. Φίλαθλος Ξιφιανης17 Οκτωβρίου 2021 στις 7:51 μ.μ.

    Κύριε Καρακελιδη ενημερώστε τον διαιτητή Κεσισογλου να τρέχει μέσα στο γήπεδο γιατί με τζόκεϋ τις φάσεις δεν τις εβλεπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τοτο σε ολες τισ φωτογραφιες εισαι πολυ μαχιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365